Bianca Comănici va sta față în față cu Livian și tatăl său, Nelson Mondialu, la procesul programat să aibă loc pe data de 8 noiembrie

Bianca i-a dat în judecată atât pe fostul ei iubit, cât și pe tatăl acestuia, pentru mesajele denigratoare pe care le-au transmis la adresa ei în mediul online. Procesul cu Livian l-a pierdut, însă acum se judecă cu celebrul tatăl al acestuia.

Citeste si: "Este o șopârlă de om". Scandal în casa "Puterea Dragostei": Radu, la un pas de bătaie cu mai mulți concurenți

Bianca Comănici: "Puteam să fi rămas chiar prieteni"

La scurt timp după terminarea competiției, cei doi s-au despărțit și nu în relații tocmai bune. Bianca a declarat pentru wowbiz.ro, că dacă s-ar ivi ocazia să discute când se vor întâlni la proces, deși nu va fi cazul, ea i-ar spune un singur lucru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Îmi pare rău că nu a avut încredere în mine! Puteam termina în relații ok, puteam să fi rămas chiar prieteni.

Sper să fie o lecție pentru mine, cât și pentru el ceea ce s-a întâmplat. Amândoi am reacționat din impuls, fără să gândim prea mult și am ajuns într-o situație neplăcută. Lumea trebuia să rămână doar cu imaginea relației noastre frumoase și să nu asiste la aceste răfuieli. Oricum, e dureros și pentru mine și sunt sigură că și pentru el.", a mai sps Bianca pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Cristian Jitaru de la "Puterea Dragostei", mărturisiri dureroase despre despărțirea de Mona. "Nu sunt ok, dar voi fi"

"Sunt pregătită. Nu le port pică, nu îi urăsc"

"Sunt pregătită. Sper ca lucrurile să se rezolve și să terminăm. Vreau ca lucrurile să fie clarificate, pentru că în acești aproape 2 ani, în care tatăl lui m-a făcut în toate felurile posibile, imaginea mea a avut de suferit. Nu le port pică, nu îi urăsc. Las legea să se ocupe de tot și să se facă dreptate", a mai spus Bianca Comanici.  

La finalul sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei, Bianca și Livian au plecat acasă cu marele premiu, după o Finala emoționantă, în care Andreea Mantea le-a spus să-și asculte inima și să fie în continuare împreună, mai ales că spun că se iubesc.

Cei doi au primit și un cec în valoare de 10.000 euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si