Andreea Mantea s-a întâlnit cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, iar fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fosta prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei. Printre lacrimi, Bianca Comănici i-a mărturisit brunetei mai mute detalii despre despărțirea de Livian.

Bianca Comănici a povestit cu ochii în lacrimi despre sentimentele ei față de Livian

„Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și

lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut… Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.

Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, a spus Bianca, cu lacrimi în ochi.

Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta
Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu a mai păstrat legătura cu fostul iubit, Livian, însă aceasta nu a încetat să-l iubească. A trecut ceva timp de când acestia s-au luat ramsa bun, dar rănile fostei concurente de la Puterea dragostei nu s-au vindecat nici acum, ea încă mai are sentimente pentru Livian.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei ar avea deja un iubit. „Nu îmi e rușine să spun!

Andreea Mantea i-a adresat câteva cuvinte de încurajare Bianca Comănici: „Puternica mea!”

Odată ce câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a început să povestească despre cel pe care încă îl mai iubește, Andreea Mantea nu a fost indiferentă și a încurajat-o pe Bianca Comănici.

Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta
Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta

„Puternica mea! Tu ești o puternică, tu ești deșteaptă, tu ești cel mai puternic om, uite unde ești, unde ai ajuns, uite unde unde ești.Da!Tu ești foarte putenică, ești extrem de puternică, ești frumoasă, ești deșteaptă și nu uita cât ești de puternică, te implor. Îți era dor de mine! Cum mă? Cum mă? Aseară a postat ea, de cine îți este cel mai dor de la Puterea dragostei și ea a trecut, de Andreea Mantea. Cum mă?”, i-a spus Andreea Mantea,  Biancăi Comănici.

Citeste si: Un nou concurent a intrat astăzi în casa ”Puterea Dragostei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si