Close sidebar
Close sidebar

Bianca Comănici, cu un inel misterios pe deget. Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" și-a uimit toți fanii

Bianca Comănici a cucerit inimile tuturor după ce a câștigat primele două sezoane ale emisiunii "Puterea Dragostei", iar acum se bucură de o comunitate uriașă de susținători pe rețelele de socializare care sunt foarte atenți la tot ce întâmplă pe conturile vedetei de la KanalD.

Razvan Ilie,

Bianca a publicat pe Instagram o imagine în care purta un inel de logodnă!

 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca Comănici și-a surprins toți fanii cu una dintre cele mai recente postări de pe Instagram. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a prezentat un "inel de logodnă".

Citeste si: Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arată iubita lui Radu

Bianca Comănici, imagine-surpriză pe pagina de Instagram

După participarea la show-ul matrimonial, Bianca Comănici a început să aibă o mulțime de colaborări cu diferite firme, printre care și firme de bijuterii, scrie KFetele.ro.

Imaginea cu inelul de logodnă i-a surprins pe fanii vedetei, însă și-au dat seama că este vorba doar despre promovarea unui produs și nu despre o cerere în căsătorie.

Citeste si: Cine este Larisa, noua concurentă de la "Puterea dragostei"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Surpriză”, a scris Bianca în dreptul imaginii cu bijuteria care se află pe degetul inelar.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, încă de la începutul show-ului matrimonial.

Tânăra, care se afla mereu în topul telespectatorilor și care primea de fiecare dată cele mai multe voturi, a păstrat o legătură strânsă cu cei care au susținut-o pe parcurul întregii competiții și care i-au fost mereu alături.

Imaginea cu inelul de logodnă i-a surprins pe fanii vedetei, însă și-au dat seama că este vorba doar despre promovarea unui produs și nu despre o cerere în căsătorie.

Bianca Comănici a mărturisit recent că iubește din nou, însă nu a dorit să dezvăluie identitatea iubitului ei. Drept urmare, Bianca Comănici își ține noua relație cât mai departe de ochii curioșilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI