Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a hotărât să rupă tăcerea printr-un videoclip postat pe pagina ei de Youtube, în care povestește cum a fost manipulată de către iubitul pe care îl avea la o vârstă extrem de fragedă.

Citeste si: Bianca de la "Puterea Dragostei", apariție incredibilă după vestea despărțirii lui Livian

"Eu vorbeam cu mama, îi spuneam că totul este perfect. Nu îi spuneam adevărul"

Vedeta de la KanalD le-a povestit fanilor cum a ascuns față de mama ei adevărul din relația pe care o avea cu un bărbat cu șase ani mai mare, iar acel bărbat nu o asculta și nu o înțelegea:

Eram într-o relație, eram copilă și pe vremea aceea nu mă gândeam la ziua de mâine. Voi tot spuneți despre trecutul meu. A fost o perioadă extrem de scurtă, știu că vă deranjează că vorbesc depre subiectul ăsta, dar vreau să mai lămuresc încă o dată. S-a întâmplat două săptămâni, nu a fost un job, eu nu am avut un job din care să mă întrețin. Dacă era un job din care să mă întrețin, puteați să mă judecați. Dar când te lași manipulată de un bărbat, trebuie să vedeți, să fiți atenți la copiii voștri pentru că riscați extrem de multe. Eu vorbeam cu mama și îi spuneam că totul este perfect, nu îi spuneam adevărul.

Stând cu el, îmi era suficient că era cineva lângă mine, dar nici măcar nu mă asculta, nu mă înțelegea. Simt nevoia să mă descurc, să spun anumite lucruri ”, a spus Bianca Comănici, potrivit Wowbiz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ediție Specială a Știrilor Kanal D de Ziua Națională a României – „Neam Unit"

Bianca Comănici: Nu am suportat să fiu manipulată în fosta relație din emisiune 

Experiența prin care a trecut Bianca a făcut-o să nu mai accepte să fie manipulată într-o relație, făcând referire la fostul ei iubit de la Puterea Dragostei, Livian, arată sursa citată.

Ce înseamnă să manipulezi? Să faci un om să facă ce vrei tu. Dacă persoana iubită îți spune „fii fericit, zâmbește pentru că te vede multă lume, fă așa”, când ești manipulat faci toate astea. În fosta relație din emisiune eu nu am suportat să fiu manipulată pentru că nu știam dacă e de bine sau de rău ce încearcă să facă cu mine, având în vedere că era o competiție. Eu aveam 18 ani, el avea 24 de ani, era o diferență mare. Mie îmi plăcea siguranța pe care mi-o oferea ”, a mai spus câștigătoarea ambelor sezoane Puterea dragostei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si