Close sidebar
Close sidebar

Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii a povestit că a suferit un șoc atunci când a fost eliminată și a venit cu o scrisoare pentru Sorin.

Diana Puiu,

Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Eliminarea din gala de duminică a adus lacrimi și emoții în rândul concurentei eliminate, Bianca, care nu se aștepta să părăsească atât de repede Casa Iubirii. Aceasta spune că și-ar fi dorit să mai rămână pentru a demonstra celor de acasă de ce este în stare și pentru a cunoaște mai bine „un anumit băiat”, referindu-se la Sorin.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, primele mărturisiri după ce a fost eliminată din competiție. Care este cu adevărat băiatul care i-a furat inima: „Se vedea chimia dintre noi doi”

„Am suferit un șoc în gala eliminatorie, nu mă așteptam să se întâmple asta, mi-am dorit foarte tare să cunosc un anumit băiat, dar probabil am părut ușor indecisă. Eu am nevoie de mult timp să cunosc pe cineva”,

a povestit aceasta, la Teo Show.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Primele confruntări în Casa Iubirii. Robert o atenționează pe Corina "Te văd foarte rea!"

De altfel, unul dintre motivele pentru care se crede că ar fi fost eliminată a fost acela că i-a refuzat pe mai mulți băueți din casă.

Bianca a făcut o scrisoare pentru Sorin

„Băieții m-au plăcut și și-au dorit mai mult să mă descopere, acesta a fost și unul din motivele care au dus la eliminarea mea, refuzul meu oferit lor.

Cred că a fost o oarecare invidie acolo. Am fost tocmai eu acuzată de falsitate”, a mai spus aceasta.

Bianca a venit în cadrul unei emisiuni cu o scrisoare pentru Sorin, iar prezentatoarea a promis că acesta va ajunge la el.

Citeste si: Care este cel mai iubit cuplu din Casa Iubirii

„Robert și Sorin au fost cei care mi-au făcut cu ochiul.

La final mi-am dat seama că Sorin era cumva alesul meu, spre el voiam să mă îndrept, chiar dacă inițial am crezut că Robert este acela. M-aș întoarce doar pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin”, a mai dezvăluit fosta concurentă.
Bianca Mitroi a rostit chiar și un discurs pentru Sorin în care a declarat că ar trebui să se cunoască mai bine pentru că au lăsat o posibilă poveste de iubire doar începută.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI