Bianca este cea de-a patra fată din Casa Iubirii care pășește în camera roșie. Ea și-a făcut curaj și a aruncat mănușa celui cu care a petrecut momente plăcute la piscină. 

Citeste si: Ce se întâmplă între Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici? „Nu aveam cum să uit primele momente!”

Bianca își calca peste orgoliu și îl cheamă pe Andrei, pentru a clarifica anumite chestii precum: de ce un prieten te pupă pe gat? De ce face el aceste gesturi daca nu vrea nimic cu ea?

bianca casa iubirii

Bianca a tăiat nodul gordian

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrei e supărat că nu au intrat mai mulți oameni în jocul lui. "Sunt puțin supărat, vroiam să se integreze mai multe personaje în asta. În afară de tine, Larisa și cam atâta nu prea s-a băgat nimeni. E urât. Dacă facem asta numai câțiva dintre noi și restul se supără...", i-a spus Andrei.

Citeste si: Apariția lui Flavius de la Casa Iubirii după ce s-a întors din India: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O parte din conversația celor doi a fost auzită și de fete. În casa fetelor se vorbește încă despre sărutul nevăzut.

Băieții discută în contradictoriu dacă lui Andrei îi place de Bianca sau nu. Vezi mai jos tot ce nu s-a văzut la TV din întâlnirea celor doi în camera roșie:

Bianca: Nu sare niciun iepure

Bianca și Andrei au încercat să își rezolve în camera roșie neînțelegerile apărute în relația lor, mai ales de când a intrat în emisiune nouă concurentă, Laura, care s-a arată oarecum interesată de Andrei.

Citeste si: Ea este Laura, noua concurentă din Casa Iubirii

„Împreună putem face lucruri frumoase! Mai departe n-ai de unde să știi, e o vorba...de unde sare iepurele! Dacă era genul meu mă dădeam la ea că și ceilalți băieți!(...) Tu ar trebui să apreciezi, să zici: omul asta e gentleman, e galant! Când vine o domnișoară, că tot se scoate. aici ochii că Andrei e nu știu cum și nu știu ce... Andrei vrea să se poarte frumos”, spune Andrei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu sare niciun iepure. Eu ce să fac să chem pe Robert sau pe Emanuel să-i dau un sfat? Când a fost data trecută, nu m-ai chemat pe mine", a ripostat Bianca.

bianca

Ultimele cuvinte ale Biancăi în camera roșie: Ai grijă! Ce s-a întâmplat cu tine?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Când s-au îmbrățișat la despărțirea din camera roșie, eticheta din pieptul lui Andrei a căzut.

"Ai grijă! Ce s-a întâmplat?", a râs Bianca. Andrei a fost prins pe picior greșit ca și cum s-ar fi emoționat după întâlnirea cu Bianca.

"Mi-a căzut coronița", a glumit el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si