Close sidebar
Close sidebar

Bianca de la "Casa Iubirii" l-a chemat pe Andrei în camera roșie. Ce nu s-a văzut la TV

Bianca de la "Casa Iubirii" și-a călcat pe orgoliu și l-a chemat pe Andrei în camera roșie. Ea vrea sa lămurească totul și să clarifice dacă există sau nu ceva între cei doi concurenți care s-au tatonat până acum.

Sorin Negru,

Bianca de la "Casa Iubirii" l-a chemat pe Andrei în camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca este cea de-a patra fată din Casa Iubirii care pășește în camera roșie. Ea și-a făcut curaj și a aruncat mănușa celui cu care a petrecut momente plăcute la piscină. 

Citeste si: Ce se întâmplă între Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici? „Nu aveam cum să uit primele momente!”

Bianca își calca peste orgoliu și îl cheamă pe Andrei, pentru a clarifica anumite chestii precum: de ce un prieten te pupă pe gat? De ce face el aceste gesturi daca nu vrea nimic cu ea?

Bianca a tăiat nodul gordian

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrei e supărat că nu au intrat mai mulți oameni în jocul lui.

"Sunt puțin supărat, vroiam să se integreze mai multe personaje în asta. În afară de tine, Larisa și cam atâta nu prea s-a băgat nimeni. E urât. Dacă facem asta numai câțiva dintre noi și restul se supără...", i-a spus Andrei.

Citeste si: Apariția lui Flavius de la Casa Iubirii după ce s-a întors din India: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O parte din conversația celor doi a fost auzită și de fete. În casa fetelor se vorbește încă despre sărutul nevăzut.

Băieții discută în contradictoriu dacă lui Andrei îi place de Bianca sau nu. Vezi mai jos tot ce nu s-a văzut la TV din întâlnirea celor doi în camera roșie:

Bianca: Nu sare niciun iepure

Bianca și Andrei au încercat să își rezolve în camera roșie neînțelegerile apărute în relația lor, mai ales de când a intrat în emisiune nouă concurentă, Laura, care s-a arată oarecum interesată de Andrei.

Citeste si: Ea este Laura, noua concurentă din Casa Iubirii

„Împreună putem face lucruri frumoase! Mai departe n-ai de unde să știi, e o vorba...de

unde sare iepurele! Dacă era genul meu mă dădeam la ea că și ceilalți băieți!(...) Tu ar trebui să apreciezi, să zici: omul asta e gentleman, e galant! Când vine o domnișoară, că tot se scoate. aici ochii că Andrei e nu știu cum și nu știu ce... Andrei vrea să se poarte frumos”, spune Andrei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nu sare niciun iepure. Eu ce să fac să chem pe Robert sau pe Emanuel să-i dau un sfat? Când a fost data trecută, nu m-ai chemat pe mine", a ripostat Bianca.

Ultimele cuvinte ale Biancăi în camera roșie: Ai grijă! Ce s-a întâmplat cu tine?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Când s-au îmbrățișat la despărțirea din camera roșie, eticheta din pieptul lui Andrei a căzut.

"Ai grijă! Ce s-a întâmplat?", a râs Bianca. Andrei a fost prins pe picior greșit ca și cum s-ar fi emoționat după întâlnirea cu Bianca. "Mi-a căzut coronița", a glumit el. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI