Livian de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că el și Florentina nu mai formează un cuplu și a ținut să se afle de la el, înainte ca susținătorii să afle din altă parte. Prima reacție a Biancăi a fost senzațională.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” s-a despărțit de Nicoleta? Ce le-a transmis Livian fanilor săi

Tânăra a apărut pe Instagram într-o ipostază total neașteptată. Filmulețele în care bruneta Bianca Comanici apare cu „burtica de graviduță” au ajuns virale pe Tik Tok! Însă, pentru a lămuri situația, mulți

și-au dat seama că este vorba despre o pernuță, pe post de burtică.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de Livian

Bianca Comănici nu mai vrea să audă de Livian

Bianca Comănici a recunoscut că a mers într-o vizită la Cluj în urmă cu ceva vreme, pentru a rezolva niște probleme. Apoi a dezvăluit că a fost ca o ultimă șansă pe care i-a oferit-o fostului iubit. Însă tânăra este convinsă că nu mai poate fi nimic între ei, potrivit KFetele.ro.

Se pare că Livian și iubita sa au pus punct relației, după mai multe luni de controverse. Livian le-a transmis fanilor săi tragica veste prin intermediul profilului său de Istagram: „Fac acest anunț în semn de respect pentru haita, nedorind să aflați din alte surse...”. 

Bianca a anunțat cu scurt timp în urmă că s-a angajat la Kanal D și a promis că în curând ne va dezvălui proiectele sale.

Bianca a anunțat cu scurt timp în urmă că s-a angajat la Kanal D și a promis că în curând ne va dezvălui proiectele sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si