Bianca de la „Puterea Dragostei” nu mai este aceeași persoană. Focoasa brunetă suferă din dragoste. „Am venit acasă...o dată ce am ajuns acasă m-a luat somnul, dar nu somnul ăla de oboseală, somnul ăla că vreau să dorm ca să nu mai mă gândesc la nimic. Am o stare proastă de câteva zile. Am vrut să fac ceva...live sau un vlog, dar nu pot efectiv. Sunt prea confuză, tristă și toate cele.

Nici nu prea am chef de vorbă, nu prea am chef de nimic. Am văzut niște chestii care m-au super deranjat.” a transmis Bia Comănici.

Bianca Comănici a ajuns în pragul disperării. Ce i-a făcut iubirea pentru Livian

„Sunt multe chestii mici și mărunte care m-au deranjat. Oricât am încercat eu să ies, să mă detașez, să mă distrez. Nu știu...să-mi ies din stare, nu mai pot să fac nimic. Parcă s-a oprit timpul în loc și eu la fel. Nu am chef să scriu, să fac nimic. Ce mă sfătuiți să fac? Și nu, nu sunt obosită, că deși m-am trezit la 8 de dimineața, am dormit apoi de la 1 la 3. Nu am de ce să fiu obosită, pentru că eu chiar mă odihnesc. Dorm nopțile, nu stau plecată, nu ies.

Ați văzut și voi cam ce fac eu tot timpul. Deci, nu, nu este vorba despre oboseală. Este vorba despre altceva...dar ce? Dumnezeu știe.” a adăugat Bianca de la „Puterea Dragostei”.

bianca de la puterea dragostei suferință
Bianca de la Puterea Dragostei a clacat.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sora lui Jador de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește. Ce părere are manelistul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” se mută cu noua sa iubită, Florentina Neagu

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, devastată de durere: „Am văzut imagini din pat...o să fac asta...”

Bruneta a menționat că încă îl iubește pe Livian Pop și nu știe cum va trece peste relația cu el, de aproximativ un an de zile. Ea și Livian de la „Puterea Dragostei” își făcuseră planuri mari de viitor.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibilă după despărțirea de Philip! Unde a ales să se mute? „M-a primit”

În prezent, Livian Pop formează un cuplu cu o tânără șatenă, iar Bianca Comănici locuiește singură în Capitală, încercând să treacă peste despărțirea grea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si