Close sidebar
Close sidebar

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

Bianca de la Puterea Dragostei a anunțat că-și dorește să părăsească emisiunea.

K.B.,

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a vorbit despre faptul că se gândește să părăsească emisiunea.

"Am iar momente și gânduri, însă nu lumea mă influențează. Am gânduri că vreau să plec acasă. O să mă las purtată de val. Nu am cu cine să vorbesc, fiecare îmi zice altceva. Mama și Livian îmi zic să rămân, alții să plec. Chiar nu știu ce să fac", a spus Bianca de la Puterea Dragostei într-un vlog.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, scene de gelozie: „Mai bine ne sunăm și ne spălăm rufele in privat”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Război între concurenții de la Puterea Dragostei: Alex Oianu, atac la adresa lui Nelson Mondialu, din cauza Biancăi Comănici. ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, încântați de noua achiziție

După ce s-a destăinuit urmăritorilor ei a continuat vlogul alături de iubitul ei, Livian, alături de care a făcut un anunț: "Bună dragii noștri susținători! Avem un mesaj pentru voi: am strâns bani și am cumpărat un nou aparat!"

Bianca și Livian și-au cumpărat un nou aparat pentru a filma vlogurile și sunt foarte fericiți de achiziția lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI