Close sidebar
Close sidebar

Bianca, dezamăgită de Adrian:„M-a făcut să dau pași înapoi acum”

Bianca se simte dezamăgită de comportamentul lui Adrian, după certurile avute cu Sorin. Concurenta vrea să facă pași înapoi acum.

Diana Bostan,

Bianca „Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca a răbufnit după o ceartă aprigă cu Sorin. Bianca este dezamăgită de atitudinea pe care a avut-o Adrian, care nu a intervenit în apărarea sa.

Bianca este dezamăgită de comportamentul partenerului său

Dezamăgită de atitudinea indiferentă afișată de Adrian, Bianca vrea să se distanțeze de el și mai mult decât atât, îi va spune lui Sorin că îi va aduce un cadou.

Citeste si: Bianca a răbufnit: „Își bate joc de mine, cu Adrian lângă mine”. Concurenta este dezamăgită de reacția iubitului său

Bianca: Adrian, trezirea!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sorin: Eu cred că mi-a pus și Bianca un gând bun!

Bianca: O să vin în casă și o să-ți fac un cadou din suflet!(...) M-a făcut să dau pașii înapoi acum!

Kinga sare și ea în apărarea Biancăi, ba chiar mai mult, condamnă comportamentul lui Adrian față de partenera sa.

Când puteți urmări „Casa Iubirii”

Emisiunea Casa Iubirii se difuzează de  luni  până  vineri, între orele  10:00-12:00  și  17:00-19:00, iar  sâmbăta   și  duminica  se difuzează în intervalul orar  16:00-19:00.

Citeste si: Iubire interzisă între Bianca și Adrian de la Casa Iubirii! De ce nu sunt cei doi potriviți unul pentru celălalt?

În fiecare săptămână, telespectatorii își vor putea vota concurentul favorit, iar în galele ce vor avea loc în fiecare duminică, fata favorită, dar și băiatul favorit se vor bucura fiecare de un premiu de 5.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI