Bianca s-a înscris la acest show matrimonial pentru a-și găsi sufletul pereche cu care să întemeieze o familie, dar se pare că parcursul scurt, dar intens al tinerei i-a adus doar controverse.

Citeste si: Odeh și Grațiela au părăsit România. Foștii concurenți ”Casa Iubirii”, dezvăluiri incredibile după ce au părăsit competiția

Ceilalți concurenți din casă i-au adus diverse acuzații, inclusiv că este falsă și că stă după doi băieți din casă.

După ce a părăsit competiția, tinerei îi merge foarte bine.
Deși a fost acuzată că jonglează cu doi băieți, aceasta spune că a avut sentimente doar pentru unul dintre ei.

"Mă concentrez foarte mult pe evoluția mea în această perioadă și nu urmăresc emisiunea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine a spus că relația dintre Bianca și Adrian e sortită eșecului: "Nu au nicio legătură, dar aveau nevoie de aceasta lecție de viață!"

Am văzut doar câteva secvențe pe rețelele de socializare. Nu îmi pot da cu părerea despre cuplul lui, important este să fie fericit.

Eu lupt pentru bărbatul care mă face să mi-l doresc în viața mea, iar el nu mai poate face asta având un cuplu. În competiție nu știu dacă m-aș mai reîntoarce, poate doar pentru publicul care m-a iubit și care nu a avut timp să mă descopere fiind eliminată așa devreme și de ce nu, pentru o nouă șansă în dragoste."

În scurt timp, traseul din Casa Iubirii ajune la final, iar Bianca Mitroi spune despre cine ar vedea că va câștiga această competiție.

Citeste si: Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

"Nu mă pot pronunța, având în vedere că nu îi cunosc, cu siguranță va câștiga cine are atributele necesare acestui show.", a declarat Bianca Mitroi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si