Instanța i-a interzis Claudiei Pătrășcanu să mai vorbească despre Bianca Drăgușanu sau să-i mai folosească numele într-un context.

Bianca Drăgușanu a câștigat în fața Claudiei Pătrășcanu

Diva s-ar fi săturat ca fosta soție a iubitului său să-i aducă tot felul de acuzații legate de violență, dar și despre modul în care încearcă să-i câștige de partea sa pe copiii pe care îi are cu Gabi Bădălău.

Citește și: FOTO- Bianca Pop va deveni mămică pentru prima dată. Cum arată fosta ispită însărcinată în 7 luni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Admite apelul civil având ca obiect ordonanţă preşedinţială. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că: Admite în parte actiunea. Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr.

dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa. Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2023. Document: Hotarâre 28.04.2023”, este decizia luată de Tribunalul Constanța.

Bianca a reacționat după ce a obținut victoria împotriva Claudiei Patrășcanu 

" Mulțumesc avocatei mele. Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație.

Citește și: Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu, la “Detectorul de minciuni”, emisiunea difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2!

Așadar, vă îndemn să nu va mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi și fără scrupule. ”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si