Close sidebar
Close sidebar

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate. Diva a ajuns la perfuzii

Blondina trece prin momente neplăcute chiar înainte de Noul An. Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate de care nu știa.

Diana Bostan,

Bianca Drăgușanu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diva s-a trezit cu fața umflată, chiar după ce a petrecut Crăciunul. Bianca Drăgușanu a ținut să-și liniștească fanii și să vorbească despre această problemă.

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate

Vedeta spune că nu este nimic grav, ci s-a confruntat doar cu o mică alergie. Diva și-a făcut un set de analize pentru a ține situația sub control.

Citește și: Frații milionari Tristan și „Cobra” Tate din Voluntari, luați pe sus de mascații DIICOT

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Nu s-a întâmplat nimic grav, am făcut o alergie și m-am dus la prietena mea la clinică, să îmi fac un set de analize, să văd care e cauza și de la ce.

Analizele mi-au venit în 24 de ore și din punct de vedere al sănătății, chiar sunt foarte bine. Am reperat și de la ce am alergie. La modul general am alergie la proști, dar asta nu mi-a ieșit la analize, știam eu sigur”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta i-a dăruit fetiței sale un cadou de mii de euro

Bianca Drăgușanu i-a dăruit Sofiei un câine din rasa Pomeranian, câine a cărui preț poate ajunge și la câteva mii de euro.

Citește și: Bianca Dăgușanu este o mamă devotată. Diva i-a făcut fiicei sale un cadou cu totul special

Sofia a fost foarte încântată de cadoul primit, mai ales că și Bianca are un câine din aceeași rasă, care are parte de o îngrijire pe măsură.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI