Adelina Pestritu s-a relaxat cu fetita si viitorul sot in parc, in timp ce Bianca Dragusanu a fost surprinsa in mall cu actualul iubit.

Complet relaxata, mamica Adelina Pestritu si-a scos fetita si viitorul sot intr-un parc din capitala. Toti trei au profitat din plin de vremea frumoasa.

Citeste si: Ornela Pasăre, vacanță spirituală în Israel! "A fost o călătorie a regăsirii sinelui!"

Imbracata intr-un costumas roz, pantalonasi de aceeeasi culoare, cu o caciulita alba pe cap si pantofiori mov, micuta Zenaida statea relaxata in bratele mamei si parea ca ii soarbe fiecare cuvant.

Nu putea lipsi din cadrul familiei, catelusa Adelinei, Nobby.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama si fetita s-au plimbat linistite, sub supravegherea lui Virgil, tatal copilei. Acesta a impins mai tot timpul carutul, un model de ultima generatie cu ornamente aurii, al carui pret pe site-urile de specialitate ajunge pana aproape de 3000 de euro.

Citeste si: Povestea care îți dă fiori reci! O copilă de 13 ani imobilizată în scaun cu rotile a născut, la Târgoviște! EL a abuzat-o: "Își lua liber ca să stea cu ea!"

Parintii si-au protejat tot timpul ochii de soarele de februarie cu niste ochelari supradimensionati. Au strabatut aleile la pas si au schimbat cateva vorbe cu o alta mamica. Evident micuta a fost tot timpul in centrul

Nici Bianca Dragusanu nu s-a lasat mai prejos

Bianca Dragusanu a iesit cu actualul iubit la shopping intr-un mall din Bucuresti. Cei doi si-au asortat hainele de piele.

Alex Bodi a purtat o geaca Valentino, cu tinte, al carei pret ajunge in cataloagele de moda la 4000 de euro.

Citeste si: Petru Bățălan a fost eliberat condiționat de închisoare, dar ce i-a făcut unei femei însărcinate e CUMPLIT! E din nou în spatele gratiilor pentru fapta sa!

Bianca a ales marca Philip Plein, un model de 8000 de euro, editie limitata, la care a accesorizat o geanta Fendi de 3400 de euro, jensi Dsquared de 350 de euro si pantofi sport Valentino de 700 de euro. La mana, vedeta a afisat un ceas Hublot Big Bang, listat la 21.000 de euro.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Alex face totul pentru ca iubita lui, Bianca Dragusanu sa se simta bine. De data aceasta, au mers impreuna la un magazin si, dupa ce au analizat oferta, si-au cumparat telefoane mobile. Fericiti de achizitiile facute, cei doi au iesit tinindu-se de mana.

Citeste si: Alex a trăit un COȘMAR alături de iubita lui! Fata îl tortura zilnic, dar el nu o putea părăsi! "Arunca apă clocotită pe mine, folosea șurubelnițe să mă înjunghie, dar ea era mama copiilor mei!"

Apoi, Bianca nu a rezistat tentatiei si si-a cumparat o inghetata.

Omul de afaceri Alex Bodi si vedeta de televiziune Bianca Dragusanu au o relatie tumultoasa. La doar 4 luni dupa ce au format un cuplu, Alex si Bianca s-au certat, chiar inainte de Craciun. N-au stat insa multa vreme separati. Dupa nici o luna, indragostitii au dat o noua sansa iubirii lor si par acum de nedespartit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si