Bianca este de părere că fetele se roagă prea mult de băieți pentru a rămâne în casă, dar ei nu fac nimic în acest sens.

Fetele din casă au ajuns la o concluzie legată de băieți

Concurenții sunt de părere că atmosfera din casă este una monotonă și tristă, iar cunoașterile sunt puține.

Citește și: Bianca îl respinge pe Alex după cearta de ieri: ”Vreau să mă lași în pace”

Bianca este de părere că băieții dramatizează prin faptul că se cer acasă, după ce în ediția de ieri, Marinel a fost cel care a plâns spunând că ar vrea să părăsească emisiunea.

Citește și: Alexandru și-a ieșit din minți în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Laurențiu o vrea pe Bianca

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Cred că noi aici, fetele, ne rugăm prea mult ei, ca nu cumva să plece din casă. Vai, te rog, Ionuț, nu pleca din casă, stai să te vindeci.  Radu, nu, o cădere nervoasă, ești un om amuzant, rămâi, te rog, în casă. Marinel, nu, e doar un moment. Patrick, nu te duce după iubita ta. Alexandru, nu o să mai greșesc, nu pleca.

Nimeni să nu plece. Stăm și ne rugăm de voi să stați aici, zici că sunteți în închisoare”,  a spus Bianca, potrivit kanald.ro.

Bianca îl respinge pe Alex după cearta de ieri: ”Vreau să mă lași în pace”

Cuplul format din Bianca și Alex a fost greu încercat în ultima perioadă, iar băieții sunt de părere că relația celor doi a ajuns la final.

Citește și: Kinga i-a mărturisit Emmei că a suferit de depresie după încheierea emisiunii: ”Stăteam singură la restaurant în fiecare seară”

După cearta de ieri, cauzată de jocul propus de Bianca și de acțiunile lui Laurențiu, Alex a mers în casa fetelor să discute cu Bianca, dar nu a fost deloc așa cum se aștepta.

Deși părea relația perfectă, Bianca și Alex au început să se certe tot mai des, concurentul fiind nemulțumit de acțiunile iubitei sale.

Citește și: Larisa a fost luată la întrebări de Bianca. Concurenta vrea să afle ce s-a întâmplat între Kinga și Alexandru

Jocul propus de Bianca nu a fost pe placul lui Alex și nici faptul că iubita lui și Laurențiu s-au îmbrățișat.

Alex a mers la Bianca, dar aceasta a început să plângă și i-a spus lui Alexandru că vrea să fie lăsată în pace.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si