Bianca a decis să și-l scoată din minte pe Alex, mai ales după ce acesta și-ar fi făcut apariția într-un club alături de o domnișoară misterioasă.

Concurenta i-a cerut iertare lui Laurențiu pentru felul în care a vorbit

Totul ar fi pornit de la o cană, pe care Bianca și-ar fi dorit-o înapoi din casa băieților. Laurențiu a luat totul în glumă și i-a cumpărat Biancăi o altă cană pentru a renunța la cea veche.

Citește și: Bianca, surpriză incendiară pentru Laurențiu: „Te-aș lua de nevastă”/ Ce a făcut concurenta l-a lăsat mut pe tânăr

Bianca nu a fost prea impresionată de gestul lui Laurențiu, așteptându-se la ceva mai mult din partea lui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Laurențiu, mă ierți?”, a spus Bianca.

Te-am iertat de aseară de când am văzut că mi-ai dat like-urile alea, dar când le-ai scos m-am supărat rău.”, a răspuns Laurențiu.

Citește și: Ionuț și-a deschis sufletul în fața Loredanei, la un date. Concurentul face mărturisiri

”Știi care e chestia? Nu a fost în gestul tău, puteai să-mi aduci căni, flori, tot ce vrei.

Orice îmi aduceai, eu stăteam acolo și interpretam în mod greșit, un cadou este un fel de apropiere și poate eu n-am vrut să cred în asta. Eu dacă nu sunt pregătită, a trecut prea puțin timp de la despărțirea cu Alex și parcă nu sunt pregătită.”, a spus Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si