Close sidebar
Close sidebar

Bianca nu mai suportă relația lui Robert cu Mihaela. Concurenta a răbufnit: „Un cuplu fals!”

Tensiunea crește în Casa Iubirii! Bianca dă totul afară! Concurenta nu vede deloc cu ochi buni relația lui Robert cu Mihaela.

Estera Maria,

Bianca nu mai suportă relația lui Robert cu Mihaela. Concurenta a răbufnit: „Un cuplu fals!”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În gală, Bianca a mărturisit că lui Robert nu îi pasă de Mihaela și că nu i-ar părea rău dacă aceasta ar părăsi Casa Iubirii.

Se pare că Bianca nu mai suportă situația dintre Mihaela și Robert. Concurenta a răbufnit și le-a spus verde în față tot ce crede despre ei!

Bianca: „Un cuplu fals!”

Bianca a spus că Robert și Mihaela nu ar forma nimic mai mult decât un cuplu fals. Tensiunile dintre Bianca și cuplul format din Mihaela și Robert se țin lanț. Discuțiile se pare că continuă și luni, iar Bianca nu pare că vrea să pună punct subiectului și continuă să facă dezvăluiri.

Citește și: FOTO- Bianca și Ionuț, la date! „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci!”

Concurenta a dezvăluit că va comenta și își va exprima părerile sincere, exact așa cum a făcut și Robert când ea era într-o relație cu Alexandru.

Mihaela: Noi doi, un cuplu fals.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bianca: Dacă eu am tăcut până acum și le-am arătat cum e să fii fericit, o să fiu și eu acolo și o să comentez așa pe bune cum am comentat mereu și cum tu Robert ai comentat în relația mea încontinuu.

Robert: Cine? Tu m-ai întrebat de o mie de ori dacă...

Bianca: Niciodată nu te-am întrebat eu pe tine nimic, pentru că părerea ta pentru mine nu contează, la fel ca persoana ta.

Mihaela: Voia chiar nu ați văzut că Bianca s-a băgat așa ca musca în lapte.

Citește și: Moment inedit în Casa Iubirii! Surprizele se țin lanț: „Sunt îndrăgostită!”/ Cine a căzut în vraja iubirii?

Un nou concurent va intra în emisiunea Casa Iubirii. Pe ecranul televizorului apare numele „Alexandru”, iar Bianca s-a declarat total dezinteresată.

Bianca nu mai suportă relația lui Robert cu Mihaela. Concurenta a răbufnit: „Un cuplu fals!”

Ea a mărturisit că nu vrea să mai aibă treaba cu băieți care poartă acest nume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI