Close sidebar
Close sidebar

Bianca Pop a fost la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Diva Bianca Pop a trecut printr-o perioadă dificilă și a fost la un pas de moarte. Ispita a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme și nu dormea.

Diana Bostan,

Bianca Pop


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca a fost internată la o clinică de specialitate, unde și-a și revenit. Medicii i-au administrat un tratament special și perfuzii.

Diva a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Bruneta a mărturisit că a ajuns în această situație din cauza stilului de viață haotic și al alcoolului.

”Eu nu realizam atunci nimic. Și chiar am uitat multe chestii, nu îmi amintesc, nu știu ce s-a întâmplat, este foarte ciudat. Eu chiar mă bucur că am fost internată, atunci în acea clinică. Pentru că dacă nu eram, nu știu dacă mai eram astăzi. Eram foarte slabă, aveam 35 kilograme.

Citește și: Bianca Drăgușanu este complet transformată. La ce intervenție a recurs diva

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu mâncam nimic, nu dormeam, deci eu am avut nevoie să stau internată și să primesc perfuzii, pentru că asta am primit, vitamine. Și calmante ca să adorm, pentru că eu nu dormeam. Și așa mi-am revenit!'',  a declarat Bianca Pop, în exclusivitate, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Bianca și-a găsit liniștea în brațele lui George

Deși au existat tensiuni între cei doi, iar lucrurile n-au fost mereu roz, Bianca a mărturisit că se înțeleg bine și s-au liniștit.

Citește și: Un artist din România a fost la un pas de moarte. Motivul este halucinant

Bruneta spune că și-a revenit și acum doarme și 12-13 ore pe noapte, nu mai consumă alcool și nici substanțe interzise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI