De la intrarea în casă, Adrian a fost fermecat de firea Biancăi, iar astăzi au ajuns să formeze un cuplu.

Bianca și Adrian, un nou cuplu în „Casa Iubirii”

Bianca a plâns în emisiunea de ieri, după ce a fost acuzată că vorbește cu un băiat din afara emisiunii. Însă Bianca a ținut să clarifice situația, spunând că ea și băiatul respectiv sunt prieteni din copilărie.

Citeste si: Ștefania, primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii. "Te invit să îmi spui direct ce ai simțit pentru mine"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bianca și Adrian au avut deja parte de un prim sărut în Camera Roșie, iar cei doi par a avea o relație profundă și armonioasă. Chiar și așa, ceilalți concurenți nu se feresc în a arunca săgeți între cei doi.

Bianca și Adrian au deja planuri de viitor împreună

Bianca și Adrian au planuri și în afara casei. Adrian i-a împărtășit planurile lui de viitor și a dezvăluit că dacă își va atinge obiectivele vor trăi fără griji. 

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri la care nu se aștepta nimeni: "N-o să mai intre din cauza Kingai!". Camera Roșie, cea mai mare frică a concurenților de la Casa Iubirii

Sărutul lor a fost unul pasional, dar Bianca spune că nu i s-a dezvăluit cu totul lui Adrian, lăsându-l să descopere și alte secrete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si