Alex nu se mai simte el din cauza Biancăi și tot ce face ea îl deranjează, iar Bianca s-a săturat ca Alex să fie deranjat de toate acțiunile ei.

Bianca și Alexandru sunt la un pas de despărțire

Pe Bianca o deranjează faptul că Alex este rece și distant și simte că mai devreme sau mai târziu relația lor se va sfârși.

Citește și: Un nou concurent și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”: „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!”

Atât Bianca, cât și Alex, în ciudat eforturilor lor, au ajuns la concluzia că nu mai au sentimentele pe care le aveau la început.

Un nou concurent și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”: „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!”

George este noul concurent ce a pășit în emisiunea ”Casa Iubirii”. George vrea să-și întâlnească jumătatea și le-a surprins pe fete cu câte un trandafir.

Noul concurent nu a arătat emoții și a dovedit că este o persoană carismatică și sociabilă, lucru remarcat și de fete.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

George este din Huși, județul Vaslui, are 21 de ani și este magician. Noul concurent le-a impresionat pe fete prin aspectul său fizic.

Citește și: Un concurent din Casa Iubirii spune că este amenințat pentru a patra oară. Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația

Noul concurent s-a întors din Austria, acolo unde avea și un job ca magician. George a dezvăluit faptul că se simte atras de o fată, dar nu a dezvăluit cine e încă.

Citește și: Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Concurentul a mărturisit faptul că nu prea a avut relații serioase în ultimul timp, dar este pregătit pentru a cuceri fata care îi este pe plac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si