Close sidebar
Close sidebar

Bianca și Raluca din Casa Iubirii, la cuțite! De la ce a pornit cearta dintre acestea

Discuții aprinse au avut loc între Bianca și Raluca. Se pare că cele două concurente au multe de împărțit și au devenit cele mai aprige rivale.

Laura Macovei,

Bianca și Raluca din Casa Iubirii, la cuțite! De la ce a pornit cearta dintre acestea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce Marian a fost eliminat în Gala de duminică, Florin a fost cel care a pășit încrezător în Casa Iubirii. Dacă Florin a reușit pentru scurt timp să calmeze apele, după nici două zile de la venirea sa, atmosfera s-a schimbat din nou, astfel că două concurente au avut multe de împărțit.

Bianca, la cuțite cu Raluca în Casa iubirii

Marți a reizbucnit o ceartă aprigă între Bianca și Raluca. Totul a plecat de la acuzațiile lansate de Bianca la adresa Ralucăi, în ceea ce privește comportamentul ei în cadrul show-ului.

Așadar, Raluca a fost acuzată de falsitate, mai exact de faptul că după plecarea lui Marian, deși a spus că este tristă, a dat de înțeles tuturor că se simte din nou liberă să se apropie de oricare dintre ceilalți băieți din emisiune.

Citeste si: Alin are dubii în privința Biancăi: „Am înțeles ce se întâmplă aici! Pot să ies?”

Bianca: Nu te simți urâtă, tu ești o femeie frumoasă și sexy!

Andreea Mantea: Ce ai vrut să spui cu asta? O creație nereușită a Kingai? Și cum ar trebui să fie o creație reușită?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bianca: Raluca ar trebui să fie ea însăși, o față de aproape 30 de ani care ar trebui să se comporte corespunzător vârstei ei! 

Andreea Mantea: Ce face necorespunzător vârstei ei?

Bianca: Schimbă des scenariul, strategiile, tehnicile, o copiază pe Kinga, cuvintele frazele! Copiază toate glumele pe care le aude!

Raluca: Vorbim despre Alin?

Bianca: Ce treaba are Alin? Uitați, ea mă provoacă mereu! Când avem noi două o discuție ea vrea mereu să-l introducă pe Alin în discuție! 

Citeste si: Un nou concurent a pășit ieri în Casa Iubirii. Cine i-a atras deja atenția

Cele două au continuat cearta minute în șir, aruncându-și cuvinte grele. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI