Close sidebar
Close sidebar

Bianca spune adevărul despre sarcina cu Bădălău

Bianca Drăgușanu revine din nou în atenția opiniei publice prin scandaluri sau despărțiri.

Diana Puiu,

Bianca spune adevărul despre sarcina cu Bădălău

[Sursa foto: redactia.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca este din nou în centrul atenției, de această dată cu afirmațiile legate de sarcină.
Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a șocat cu afirmațiile pe care le-a făcut, după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu Bădălău.

Citeste si: Despărțirea momentului în showbiz. Gabi Bădălău a făcut anunțul: ”Rămânem amici”

Deși toată lumea se întreba ce are de gând să facă în privința sarcinii, Bianca a încercat să dezmințească zvonurile despre faptul că nu ar fi însărcinată.
„Probabil dacă o să rămân însărcinată o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri.

Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a declarat Bianca Drăgușanu din studioul emisiunii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam. De la ce a pornit totul

Bădălău a sunat-o pe Bianca chiar în platoul emisiunii

Bianca Drăgușanu a decis să se separe de Gabriel Bădălău, deși toată lumea ar fi crezut că cei doi ajung la altar cât de curând.

Ruptura a apărut după ce diva l-a surprins în compania unor dame, la o petrecere organizată de Florin Salam.
În timp ce se afla pe canapeaua de la Teo Show, Bianca a fost sunată chiar de Gabi Bădălău, însă, pentru a evita convorbirea, i-a pasat telefonul moderatoarei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere. Diva vrea să dea lovitura pe plan financiar

"Te iubesc! Știi bine că ești nevasta mea", i-ar fi spus Bădălău la telefon Biancăi Drăgușanu la o zi după aceasta a anunțat că relația a luat sfârșit.

"Eu îmi doresc un bărbat asumat.(...) Cred că amândoi avem nevoie nevoie de timp. Este un om foarte blând, dar nu știe ce vrea", a conchis Bianca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI