A venit vremea strategiilor în ”Casa Iubirii”, iar Bianca o acuză pe Aisa că vrea să atragă susținătorii Nonei.

Un nou conflict între Bianca și Aisa

Bianca a izbucnit după ce Aisa i-a spus lui Patrick că ar vrea să discute un anumit subiect cu el în camera roșie.

Citește și: “Casa iubirii” ajunge zi de zi la inimile românilor din întreaga țară. Ediția de ieri a fost lider de piață la nivel Național

După încheierea conexiunii, Bianca i-a spus Aisei că și-a dat seama care este strategia ei. Bianca susține că Aisa a stat pe live-ul Nonei cu Emma și că le-a oferit și donații. 

Bianca crede că Aisa vrea să-i câștige pe susținătorii Nonei, și că din acest motiv l-a chemat pe Patrick în camera roșie pentru a face pace cu el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Concurenții au rămas surprinși de date-ul lui Robert cu Mihaela: ”A fost un date foarte frumos”

Aisa a vrut s-o pună la punct pe Bianca și i-a spus că mai bine și-ar rezolva probleme din relația sa și să fie atentă la ieșirile sale în club, nu la ce face ea pe live.

O nouă concurentă a pășit în ”Casa Iubirii”. Ce legătură există între ea și George

Ambra este noua concurentă din ”Casa Iubirii”, iar frumusețea ei a stârnit deja reacții în casa băieților, dar și invidia fetelor.

Ambra și George sunt amici, aceasta a dezvăluit faptul că au vorbit și știa că s-a înscris la emisiune.

Ambra s-a născut în Italia, însă ea și familia ei s-au întors în România, la Brașov. Concurenta are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Științe economice și Administrarea afacerilor. 

Citește și: Robert și Mihaela, detalii fierbinți de la date: ”M-ai obosit maxim”

„Sunt o fire empatică, empatizez foarte mult cu oamenii! Nu am văzut chiar toate episoadele dar mi-a mai povestit mama, care e fan numărul unu!(...) Nu pot să zic că am un top trei, însă mi-a atras atenția, Marinel, Laurențiu, Ionuț, îmi place foarte mult cum gândești și Patrick, dar e chestia cu Nona!”,  a spus Ambra, potrivit kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si