Un bărbat de 40 de ani din localitatea olteană Izbiceni se deplasa cu bicicleta pe Drumul Județean 642, pe raza localității Tia Mare când a fost lovit de un autoturism al cărui șofer a fugit de la fața locului.

Biciclistul și-a pierdut viața în urma impactului, iar șoferul fugar a fost identificat, până la urmă de polițiști.

Citeste si: Scandal după o tamponare ușoară. Doi bărbați din Vatra Dornei au ajuns în arest

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:20, la locul tragediei ajungând polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia, informează Olt-Alert.ro.

Șoferul a fost prins- este un bărbat în vârstă de 32 de ani 

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, ar fi fost implicat un autoturism, care, la sosirea polițiștilor, nu se mai afla la fața locului, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica. 

Citeste si: Un șofer fără permis de conducere a fost urmărit în trafic cu focuri de armă

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment în comuna Tia Mare, dar și conducătorul acestuia, respectiv, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate.

"Din evenimentul rutier a rezultat decesul biciclistului, în vârstă de 40 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, a mai spus oficialul IPJ Olt.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la Spitalul Orășenesc Corabia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si