Close sidebar
Close sidebar

Bijuteria Gia: ceasuri de mână de calitate

Ceasul de mana a devenit in ultimii ani, mai mult decat un simplu accesoriu util, deoarece pe piata au aparut o multime de modele, care pot fi considerate adevarate bijuterii. Preturile variaza destul de mult, insa, un ceas original, de calitate, va costa intotdeauna mult mai mult decat un model simplu, sau unul contrafacut. Daca iti doresti un ceas de mana de calitate, ar fi ideal sa alegi unul de la un brand de incredere, si sa il achizitionezi dintr-un magazin de specialitate, cum ar fi Bijuteria Gia. Iar daca nu stii ce model ti se potriveste, iata cateva sugestii, care sigur te vor inspira.

Razvan Ilie,

Daca iti doresti un ceas de mana de calitate, la bijuteria Gia vei gasi, cu siguranta, un model potrivit stilului tau.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ceasuri sport

Daca iti place sa faci miscare, iar sportul este marea ta pasiune, atunci ar trebui sa iti alegi accesoriile potrivite, care sa ajute sa obtii cele mai bune rezultate. Iar in acest caz, un ceas sport ar fi exact ceea ce ai nevoie. Spre deosebire de ceasurile de mana clasice, modelele sport sunt mult mai rezistente la socuri, si au mai multe functii, care ti-ar putea fi de folos. De exemplu, ceasurile din gama Swiss Military sunt dotate cu cronograf, cronometru si alarma. 

Iar daca ai nevoie de functii moderne, poti opta pentru un smartwatch. Noile modele de ceasuri de mana Garmin sunt digitale si sunt dotate cu un afisaj puternic, animatii cu diferite tipuri de antrenamente, statistici, liste de redare pentru playlist-ul din telefonul tau,

dar si peste 20 de aplicatii pentru sport.

Ceasuri elvetiene

Se spune despre ceasurile elvetiene ca sunt un simbol al luxului si al inovatiei. Materialele de calitate, precizia, design-ul si mecanismele utilizate au transformat aceste ceasuri de mana in cele mai dorite modele. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Daca esti o persoana care petrece destul de mult timp pe la birou sau pe la intalniri de afaceri, un ceas elegant ar fi exact accesoriul de care aveai nevoie. Poti alege un model clasic, cu o curea din piele, sau poti opta pentru un ceas cu o curea metalica si cadran argintiu.

Cu siguranta vei iesi in evidenta, iar partenerii tai de afaceri vor observa acest detaliu si iti vor aprecia alegerile. La Bijuteria Gia gasesti diverse modele de ceasuri elvetiene, de la brand-uri celebre, cum ar fi Tissot, Tag Heuer sau Swatch, care sunt un etalon pentru calitate.

Ceasuri Unisex

Ceasurile Unisex pot fi o buna investitie pentru orice familie, mai ales daca obisnuiesti sa porti accesoriile partenerului tau.

In general, cele mai bune modele unisex sunt cele sport, sau de tip smartwatch, unde design-ul este unul simplu si neutru.  In cazul acestor modele, se pune mai mult accentul pe calitatea functiilor si a materialelor folosite, decat pe tipul de design. De asemenea, o alegere inspirata pot fi si ceasurile clasice de la Bering, care au un design minimalist. Acestea pot fi purtate atat cu o tinuta office, cat si cu un outfit casual, iar avantajul este ca poti cumpara mai multe modele, pe care le poti purta atat tu, cat si partenerul tau.

Ceasuri rezistente la apa

Primul ceas rezistent la apa a fost celebrul „Oyster”, creat de catre compania Rolex, in 1926. Insa de atunci, lucrurile au evoluat destul de mult, asa ca in prezent exista pe piata o multime de ceasuri care sunt rezistente la apa. De obicei, persoanele care sunt pasionate de inot sau care au un stil de viata dinamic, sunt interesate sa investeasca intr-un astfel de model de ceas. Rezistenta la apa este obicei inscriptionata pe cadranul sau pe carcasa ceasului, fiind exprimata in atmosfere – atm, bari – bar, sau metri – m. Spre deosebire de ceasurile clasice, cele pentru scufundari trebuie sa aiba o rezistenta  la apa de minim 30 ATM. De asemenea, acestea ar trebui sa respecte anumite standarde de luminozitate, sa fie rezistente la socuri, anti-magnetism, si sa aiba un controlor de timp si o curea solida.

Daca iti doresti un ceas de mana de calitate, la bijuteria Gia vei gasi, cu siguranta, un model potrivit stilului tau. Insa, inainte de a cumpara un ceas nou, va trebui sa te gandesti unde il vei purta si cu ce fel de tinute il vei asorta. Gandeste-te bine daca ai nevoie de un ceas rezistent, cum sunt modelele sport, sau de unul elegant, cum sunt cele elvetiene de lux.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI