UPDATE: Gruparea Statul Islamic a revendicat luni, prin agentia sa de propaganda Amaq, atacul armat de duminica de la Las Vegas, la un festival contry, soldat cu cel putin 58 de morti si 515 raniti, relateaza AFP, o revendicare respinsa de FBI, care a anuntat ca atacul n-are nicio legatura cu vreo grupare terorista ”internationala”, relateaza The Associated Press.

UPDATE: Bilantul atacului armat de la Las Vegas a crescut la 58 de morti si 515 raniiti, a anuntat seriful comitatului Clarck Joseph Lombardo, relateaza AFP.


 

UPDATE: Un roman se numara printre raniti. "Am nevoie de ajutorul vostru! Va implor sa va rugati pentru fiul meu, Luca, care a fost impuscat in atacul din Las Vegas. Chiar acum este intr-o operatie critica. Cu siguranta, ar aprecia rugaciunile voastre", a scris Carmen Iclodean, mama tanarului.

UPDATE 17:50 Potrivit Daily Mail, ISIS ar fi revendicat atacul.

UPDATE 14.13:  Cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost ranite in atacul armat in masa de la Las Vegas, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, originar din Las Vegas, relateaza The Associated Press.

Un bilant anterior anunta cel putin 20 de morti si peste 100 de raniti.

Atacul de duminica din Las vegas a devenit, astfel, cel mai sangeros atac in masa din istoria moderna a Statelor Unite, scrie AP.

Seriful comitatului Clark, Joseph Lombardo, a anuntat ca peste 200 de persoane au fost ranite in atacul de duminica, la festivalul de muzica country Route 91 Harvest.

Autoritatile l-au identificat pe presupusul autor al atacului ca fiind Stephen Paddock un rezident din Las Vegas.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lombardo a precizat ca ofiteri l-au infruntat pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert. Paddock a fost ucis.

Autoritatile au anuntat de asemenea ca l-au gasit pe Marilou Danley, in varsta de 62 de ani, care era cautat ca ”persoana de interes” in acest incident. Atacatorul s-ar fi cazat la hotel ca oaspete.

UPDATE 12.21: Peste 20 de oameni ucisi alti peste 100 raniti tn atacul din timpul unui festival country la Las Vegas, anunta politia.

Seriful Joe Lombardo din cadrul Departamentului Politiei Las Vegas (LVPD), a precizat ca atacatorul a fost localizat la etajul al 32-lea al hotelului Mandalay Bay.

El a spus ca ofiteri l-au tmpuscat mortal pe suspect, care este un rezident local.

Seriful Lombardo a anuntat ca politia crede ca este vorba despre un atac comis de catre un ”lup singuratic”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

UPDATE 10.29:  Conform purtatorului de cuvant al unui spital local, cel putin doua persoane au murit si 24 au fost spitalizate.

Politia a nuntat intr-o postare pe Twitter ca un suspect a fost anihilat si a reinnoit apelurile catre cetateni sa evite zona.Conform martorilor, cel putin un barbat inarmat a deschis focul in timpul unui festival de muzica country in Las Vegas, potrivit News.ro.

Inregistrarile video aparute pe retelele de socializare arata sute de oameni fugind de la locul incidentului, pe fundalul zgomotelor produse de o arma autromata.

Imaginile postate pe retelele de socializare arata mii de oameni fugind din acel loc.

Politia i-a avertizat pe oameni sa evite acea zona. Exista informatii neconfirmate cu privire la faptul ca ar exista mai multi raniti, noteaza BBC.

Un purtator de cuvant de la un spital din zona a declarant pentru CNN ca mai multe persoane au fost transportate la spital cu rani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si