Close sidebar
Close sidebar

Bilantul atacului din Nisa a ajuns la 84 de morti si 202 raniti, dintre care 52 sunt in stare grava. Tragedia, explicata pas cu pas intr-un videoclip. Oamenii n-au mai avut nicio sansa

Bilantul tragediei de la Nisa a ajuns la 202 persoane de raniti, dintre care 52 se afla in stare grava, iar 25 de persoane se afla la reanimare, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa procurorul Parisului François Molins, care a precizat ca 84 de persoane - dintre care zece sunt copii - au fost ucise joi seara. Totodata, o fotografie a agresorului a fost pusa in circulatie de mai multe publicatii.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Atacatorul de la Nisa, Mohamed Lahouaiej Bouhlel a fost identificat de catre un vecin, dupa ce procurorul Francois Molins i-a facut public numele. O fotografie a atacatorului, de pe documentele de rezidenta, a fost prezentata de mai multe publicatii, informeaza News.ro.

Procurorul Parisului a precizat ca si acest ultim bilant este unul provizoriu. In camionul frigorific s-a gasit un pistol automat si o grenada, a mai anuntat François Molins. Opt paleti goi si o bicicleta au fost de asemenea gasite in camion.

In cabina, anchetatorii au gasit un pistol de calibrul 7.56 si un incarcator, un alt pistol fals, o grenada si doua replici dupa doua pusti de asalt, a precizat Molins

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intre alte lucruri, anchetatorii au recuperat, de asemenea, un permis de conducere si un card bancar. De asemenea, perchezitii au fost efectuate vineri dimineata la domiciliul atacatorului, a declarat procurorul.

"Diverse materiale informatice si telefonice au fost confiscate si sunt in curs de analiza", a precizat Molins.

Camionul frigorific utilizat in atac a fost inchiriat pe 11 iulie de la o societate cu sediul la Saint-Laurent-du-Var, a spus el.Vehiculul urma sa fie restituit pe 13 iulie.

Soferul s-a dus sa ia acest vehicul greu din cartierul Auriol, singur, pe bicicleta, miercuri seara, la ora locala 21.34 (22.34, ora Romaniei), a precizat procurorul.

El a fost vazut ulterior in cartierul Magnan, la ora locala 22.30

(23.30, ora Romaniei), dupa care a rulat intre numerele 11 si 147 pe Promenade des Anglais.

Soferul a tras in mai multe randuri asupra a trei politisti si si-a continuat cursa pe o distanta de 300 de metri, dupa care a fost neutralizat, a precizat Molins.

El a fost gasit mort in cabina, in partea pasagerului. Mohamed Lahouaiej Bouhlel era necunoscut serviciilor de informatii, a mai declarat François Molins.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI