Close sidebar
Close sidebar

Biletul care a iscat un adevarat scandal intre cativa vecini! Ce le-a transmis o studenta vecinilor sai galagiosi

O studenta, satula de zgomotul pe care vecinii ei de desupra il faceau chiar si pe timpul noptii, le-a trimis un bilet, incercand sa le atraga atentia. Biletul tinerei a fost distribuit de mai bine de 38.000 de ori.

,


DISTRIBUIE
acest articol

„De ce sunt asa galagiosi dupa ora 9, in fiecare seara? Sunteti luptatori de sumo sau aveti picioare de plumb? Sunteti chiar salbatici. A fost amuzant la inceput, insa acum e extrem de enervant. Linistiti-va! Sa aveti o noapte excelenta. PS. Daca vindeti bilete la 2 noaptea la basketball, anuntati-ne”, a scris tanara, potrivit indy100.com.

Biletul ei a primit si un raspuns: „Este vremea sa jucam. Seara trecuta ne-am antrenat”. Totodata, tanara a primit si patru bilete false la un meci de bascketball. In cele din urma, acestia au facut pace, iar intamplarea femeii a devenit virala pe retelele de socializare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI