Close sidebar
Close sidebar

Biletul de adio al unei fete umilită de 2 tineri. Care au fost ultimele ei cuvinte

Care au fost ultimele cuvinte ale unei tinere umilită de 2 bărbați. Ce a dezvăluit în scrisoare.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe când avea numai 15 ani, Cassidy Trevan a fost batjocorită de mai mulți tineri. Pentru a pune capăt suferinței prin care trecea, tânăra a decis să își pună capăt zilelor.

La patru ani de la moartea sa, mama lui Cassidy a publicat mesajul de adio al fetei și a povestit că nimeni nu s-a atins de camera fiicei sale, vrând astfel să îi aducă un ultim omagiu.

La un moment dat, când a vrut să mute lucrurile pentru a se muta din casă, femeia a descoperit biletul de adio lăsat de fiica sa înainte de a se sinucide.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În scrisoarea de adio, copila descrie chinul prin care a trecut atunci când a fost agresată de doi tineri, în Springvale South, o suburbie australiană.

Mai mult decât atât, fata povestește că „toată școala a auzit tot felul de povești, până și profesorii știau.

Oameni pe care nu-i cunosc mă jigneau pe Facebook. Am schimbat școli, m-am mutat din oraș, dar umilirile au continuat. Am fost batjocorită. Chiar și după un an și jumătate am coșmaruri”, acesta fiind motivul pentru care alege să se sinucidă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI