Fondatorul Microsoft a dat un interviu  în cadrul căruia a vorbit despre felul în care se va prezenta situația epidemiologică în 2022. Bill Gates afirmă că numărul deceselor o să scadă, pe măsură ce oamenii aleg să se vaccineze și apar și tratamente noi împotriva COVID-19.

Citeste si: Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari

Gates a dat un interviu pentru Bloomberg, în care și-a exprimat optimismul cu privire la evoluția pandemiei anul viitor. După părerea afaceristului, ratele de infectare cu SARS-CoV2 și de deces vor ajunge la un nivel similar cu cele produse de virusul gripal. Acesta susține că acest lucru va fi posibil până la jumătatea anului viitor. Gates afirmă că dacă o să apară o variantă agresivă a virusului acest lucru se anulează.

Ce a anunțat afaceristul Bill Gates

Fondatorul Microsoft a anunțat că factorii care vor duce la încetinirea răspândirii virusului și la scăderea numărului de decese provocare de covid sunt imunizarea naturală. Acest tip de imunizare este dobândită de tot mai mulți oameni, după ce trec prin boală. De asemenea distribuția vaccinurilor și apariția de noi medicamente care să combată virusul ne vor ajuta să facem față.

bill gates coronavirus anul 2022

Bill Gates a vorbit despre COVID-19 în anul 2022.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre Bill Gates. Ce acuzații îi aduce fosta soție

„Ratele de deces și de infectare ar trebui să scadă destul de dramatic. Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere.” a declarat miliardarul.

Nu este prima oară când Bill Gates face astfel de previziuni. În urmă cu doar șase ani, miliardarul a făcut o declarație pe care, în contextul actual, mulți au interpretat-o drept o previziune.

Citeste si: Bill Gates a explicat de ce nu este interesat de zborul spre Marte. "Prefer să investesc în vaccinuri"

„Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, probabil că va fi un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi.” a spus Bill Gates în cadrul unei conferințe Ted din 2015.

Citeste si: Bill Gates, previziuni pentru anul 2022! Anunț important despre Tulpina Omicron: „Faza acută a pandemiei se va încheia”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si