Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates, surprins de conspirațiile la adresa sa. "Este malefic"

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a declarat, într-un interviu acordat Reuters, că a fost uimit de numărul și amploarea teoriilor conspirației care s-au făcut la adresa sa în timpul pandemiei de coronavirus. Filantropul american le consideră „nebunești” și „malefice”, dar consideră că ar dori să exploreze ce este în spatele lor.

Razvan Ilie,

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a investit aproximativ 4 miliarde de dolari în dezvoltarea mai multor vaccinuri.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miliardarul Bill Gates a declarat pentru Reuters că milioanele de postări online și de „teorii nebunești ale conspirației” cu privire la el sau la expertul american în boli infecțioase Anthony Fauci că au luat naștere, probabil, din cauza combinației a doi factori: evoluția unei pandemii înspăimântătoare și ascensiunea rețelelor de socializare.

Citeste si: Anunțul momentului făcut de miliardarul Bill Gates: Când și cum, dar și ce va fi după terminarea pandemiei generată de Sars-Cov-2

Bill Gates: Sunt teorii cu adevărat malefice

Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat malefice ”, a spus Gates.

Sunt foarte surprins de asta. Sper ca acest lucru să dispară ”, a mai declarat Gates, miliardarul care a renunțat la funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014, pentru acțiuni filantropice în fundația Bill și Melinda Gates. Cei doi soți au alocat cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia COVID-19.

Printre acțiunile întrepinse de Fundația lui Bill Gates în perioada pandemiei se află asistența financiară pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice și potențiale tratamente.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID. Mesajul miliardarului

De când a început pandemia în urmă cu un an, milioane de mesaje conspirative s-au răspândit pe Internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile reale ale pandemiei și motivele celor care lucrează pentru a stopa flagelul ucigaș.

Printre aceste conspirații s-a aflat și ideea că Gates și Fauci au creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului și că ținta lor este să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri de monitorizare în oameni.

„Dar oamenii chiar cred asta?”, a întrebat Gates. „Va trebui să ne educăm cu privire la acest lucru în anul următor și să înțelegem... cum schimbă comportamentul oamenilor și cum putem să minimalizăm acest lucru?”

Citeste si: Bill Gates a prevestit pandemia de COVID-19. S-a îndeplinit sau nu ce a zis miliardarul?

Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID. Mesajul miliardarului

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a anunţat săptămâna trecută pe Twitter că a fost vaccinat împotriva Covid-19. „Unul dintre beneficiile vârstei de 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinarea împotriva Covid-19”, a scris  Bill Gates  vineri seară.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Unul dintre beneficiile vârstei de 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinarea împotriva Covid-19”, a scris Bill Gates pe Twiiter.

Miliardarul a continuat: „ Am primit prima doză săptămâna aceasta  şi mă simt minunat. Mulţumesc tuturor oameniilor de ştiinţă, participanţilor la studii, reglementatorilor şi lucrătorilor sanitari din prima linie care ne-au adus în acest punct”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI