Close sidebar
Close sidebar

Bistriţa-Năsăud: 19 elevi, printre cazurile active de COVID-19

Nouăsprezece elevi din Bistriţa-Năsăud se numără printre cazurile active de COVID-19 înregistrate în acest judeţ. Autorităţile anunţă că la Secţia de Boli Cronice a Spitalului Judeţean de Urgenţă întreg personalul va fi testat, după ce o asistentă a fost confirmată pozitiv la revenirea din concediul de odihnă.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre elevii din Bistriţa-Năsăud care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 este internat în spital, ceilalţi 18 fiind izolaţi la domiciliu. În judeţ au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus şi 15 cadre didactice, în prezent trei dintre acestea fiind cazuri active.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Jador- sunt numărul 1 în România! Au dat lovitura cu piesa: ”Nu am somn de 4 zile”! Se află pe locul 25 în lume!

Autorităţile judeţene au anunţat că tot personalul Secţiei boli cronice din cadrul Spitalului de Urgenţă Bistriţa va fi testat, după ce o asistentă care lucrează în această secţie a fost depistată pozitiv la întoarcerea din concediul de odihnă. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa au mai fost confirmai ca fiind infectaţi 10 angajaţi ai Blocului Alimentar, trei registratori şi o îngrijitoare de curăţenie din Ambulatoriul integrat- Policlinica Bistriţa. Unul dintre cei 14 a fost externat.

Citeste si: O cântăreață celebră din România e dispusă să încerce și altceva în lipsa spectacolelor: ”Am carnet de tractor rutierist, dar aș prefera să fiu șoferul cuiva”

Focar de infectare s-a constatat şi la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa, unde 14 angajaţi, dintre care un medic şi 9 asistenţi medicali, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cinci dintre aceştia au fost externaţi.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, până duminică au fost confirmate 1.734 de cazuri de COVID-19 şi 111 decese. Judeţul se menţine printre zonele cu cele mai puţine cazuri nou înregistrate raportând, duminică, 21 de noi diagnostice în 24 de ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI