A revoluționat stilul hip-hop și a devenit rapid unul dintre artiști i de referință ai genului. El este Mihai Biță, cunoscut publicului cu numele său de scenă: Bitză.

Citește și: Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai Biță, artist: ”Sunt un pic emoționant și sunt curios să văd după atâta timp de la dispariția din industrie cum o să mă primească lumea.”

Bitză are o are o noua surpriză muzicală pentru fani

Au trecut 19 ani de când lansa pe piață ”Sevraj”, primul său album și cel care, l-a consacrat. Acum își surprinde fanii cu o continuare a acestuia. Una venită, însă, după o lungă dispariție din lumina reflectoarelor.

Citește și: VIDEO- Margareta Pâslaru a lansat un nou album. ”Timpul nu moare” poate fi achiziționat de la magazinele muzicale

Mihai Biță, artist: ”Eu am avut o pauză de vreo 8 ani și asta este o cantitate de timp foarte mare, mai ales la ce viteză are acum muzica și tot ce înseamnă lansări de piese.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pauza a fost benefică pentru artist, care a avut timp suficient să pună la punct cele 17 piese ce compun noul material discografic. Surpriza absolut este că printre noile melodii se regăsesc colaborări cu aceeași artiști care au pus voci și în urmă cu 19 ani.

Mihai Biță, artist: ”M-am întins un pic cu albumul, trebuia să fie gata un pic mai devreme dar sunt perfecționist și am zis că până nu iese cum trebuie, nu-i dau drumul.”

Bitză s-a regăsit ca om și ca artist în Spania

În anul 2014, Bitza a plecat în Spania, unde a fot pus în fața unei mari provocări: să creeze versuri, în altă limbă decât cea nativă, pentru diverși artiști străini.

Mihai Biță, artist: ”Am stat vreo doi ani la Madrid și am zis că mă las de muzică vreun an și ceva. Mi-am făcut un studio, după care m-am mutat în Barcelona, și s-a mutat atât Vlad de la Mafia, și am lucrat acolo în spaniolă, în engleză.”

Cu experiența acumulată până acum, Bitză privește cu nostalgie spre începuturile sale, apărute din dorința de evoluție și autodescoperire. Cu multă perseverență, artistul a devenit rapid un element de referință pentru stilul hip-hop autohton. A câștigat 6 discuri de platină și recunoaște că educația primită de acasă a fost cea care l-a ajutat în dezvoltarea muzicală pe care și-o dorea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mihai Biță, artist: ”Eu m-am născut în Pantelimon, la o stație de unde se termină Bucureștiul, și am avut foarte mare noroc de părinți și de tata, Dumnezeu să-l ierte, și de maică-mea care a fost bibliotecară.”

Acum, revenit definitiv în țară, Bitză este nerăbdător să își reîntâlnească fanii și să inițieze noi proiecte muzicale de impact.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si