Close sidebar
Close sidebar

Black Friday LIVE Update - Lista celor mai drastice reduceri în 2020

Fii gata de start-ul reducerilor. Doar o zi ne mai desparte până la deschiderea marelui eveniment al anului. Intră în contul tău eMAG și pregătește-te de marile reduceri. O întâlnire de gradul zero pe data de 13 noiembrie.

Georgiana Balaban,

Black Friday la eMag LIVE - 13 noiembrie. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

13 noiembrie- zi istorică pentru shopping-ul românesc. Reduceri extreme la eMAG. Intră în joc și pregătește-te de Black Friday. Zeci de oferte galactice vă așteaptă pe data de 13 noiembrie. Avem câteva pont-uri pentru a vă apropia de oferte.

Cu harta la tine, recompensa e aproape. Salvează easybox-ul favorit și ridici mai ușor coletul de Black Friday. Dacă intri în contul tău eMAG ai control complet asupra ofertelor. Dacă nu deții un astfel de cont, îți poți crea pe loc. Cu cardul salvat pe site, avansezi în joc relaxat. În plus, plătești mai repede și în siguranță.

Mai aproape de reduceri doar cu aplicația eMAG

Dacă vrei să fii mai aproape de reduceri, instalează aplicația eMAG, activează notificările și primești semnale despre Black Friday. Ca să afli câteva dintre surprizele de Black Friday trebuie să te abonezi la newsletter.

Citeste si: Program Black Friday eMag, Elefant si Flanco. Când începe și cât durează

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cu reducerile de Black Friday de la Hobby Mobila îți vei redecora întreaga casă!

Anul trecut, eMAG a înregistrat comenzi î n valoare de peste 480 de milioane de lei, peste 1.290.000

de produse vândute, un număr maxim de 437.018 de vizitatori simultani pe emag.ro și un timp cumulat petrecut pe site-ul eMAG de 232 de ani și 49 de zile.

Emag a vândut peste 58.000 de televizoare, peste 23.300 de laptopuri, peste 45.700 de telefoane și peste un milion de alte produse la prețuri de superofertă, în anul 2019.

Black Friday la eMAG s-a încheiat la ora 00:00.

La ce oră începe Black Friday pe cel.ro, evomag.ro și pcgarage.ro

Anul acesta ”sărbătoarea” americană Black Friday are loc în ziua de Vineri, 13 noiembrie 2020. Aceasta a fost importată în ultimii ani în România, iar în cadrul acesteia magazinele oferă reduceri semnificative de preţuri la produse electronice, electrocasnice şi multe altele.

Magazinul evoMag își va desfășura campania de Black Friday în perioada 06 Noiembrie 2020, ora 07:00 – 12 Noiembrie 2020, ora 23:59, iar c ampania se desfășoară pe site-ul web www.evoMAG.ro. Pe site puteți cumpăra produse de îngrijire personală, electrocasnice, articole de bricolaj, articole sportive, telefoane mobile, imprimante, tablete, componente de PC și de jocuri video, dar și echipamente de rețelistică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI