Close sidebar
Close sidebar

Blestemul "Madalina Manole"! Barbatul care i-a vandut artistei Furadan a ramas fara casa! Sorin Urziceanu a fost executat silit pentru ca n-a avut 3.500 euro sa-si plateasca datoria la banca

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole prin intermediul unei prietene, a ramas fara casa.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorin Urziceanu, barbatul de la care Berta Slav, prietena Madalinei Manole, a cumparat substanta toxica care a dus la moartea artistei, pare sa traiasca un cosmar fara sfarsit. Fost taximetrist, barbatul a fost executat silit in urma cu ceva vreme, pentru o suma modica, iar pentru recuperarea prejudiciului, banca a scos la licitatie o proprietate a acestuia.

Doar 16.051 lei datora Urziceanu bancii, adica putin peste 3.500 euro, la care s-au mai adaugat 650 lei, cu titlu de cheltuieli de executare silita si taxa de timbru judiciar. Cum barbatul a avut mult de tras dupa scandalul legat de moartea Madalinei, s-a vazut in imposibilitatea de a achita creditul, asa ca institutia bancara a actionat ca atare, confiscandu-i un imobil situat in comuna Racovita, judetul Timis. Casa a fost vanduta cu un pret aproape dublu fata de valoarea datoriei.

Sorin Urziceanu se afla in spatele gratiilor

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Asta nu este insa singura problema cu care s-a confruntat Urziceanu in ultimii ani. Sotia l-a parasit, iar procurorii DIICOT l-au prins in flagrant, cand incerca sa transporte ilegal doi irakieni peste granita, in schimbul a doar 200 euro.

In prezent, Sorin Urziceanu se afla in spatele gratiilor, avand sa ispaseasca o condamnare de 5 ani. Ghinionul cel mai mare al timisoreanului a fost ca decizia judecatorilor a venit in perioada „de supraveghere” urmata condamnarii din dosarul Madalinei Manole. Atunci, el a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare si alti doi in care trebuia sa stea departe de problemele cu legea.

Astfel, in 2015, cand a primit noua condamnare, acesta a fost pus in situatia de a ispasi si anii cu suspendare.

Urziceanu nu s-a impacat insa cu soarta si a cerut instantei permisiunea de a sesiza Curtea Constitutionala pentru a contesta ordonanta care trecea Furadanul pe lista subtantelor interzise in Romania. Judecatorii i-au respins insa cererea, iar barbatul a ramas in continuare sa-si ispaseasca pedeapsa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI