Un nou accident, identic cu cel in care si-a pierdut viata Veronica, mama Monicai Gabor, s-a produs in urma cu cateva saptamani la Polovragi. Un barbat din Capitala a fost lovit de o piatra care s-a desprins de pe versant, la cativa metri de intrarea in pestera Polovragi, insa din fericire acesta a scapat cu viata. Barbatul s-a ales, in schimb, cu rani in zona fetei si a fost transportat la spital.

Doar cativa centimetri au lipsit pentru ca tragedia din 2013 sa se repete.

Si cu toate ca au trecut 5 ani de la moartea Veronicai Bulai, autoritatile locale nu au gasit nici pana azi o solutie pentru ca viata turistilor din zona sa nu mai fie pusa in pericol de caderile de stanci de pe munte. „Am inteles ca in zona se lucra cu un compactor la drumul ce trece pe langa pestera si acele vibratii ar fi generat alunecari de pietre, mai ales  in aceasta perioada cu ploi si teren instabil. Persoana ranita ar fi fost avertizata anterior de un paznic de la pestera, dar avertizarile au fost ignorate si s-a intamplat ceea ce nu ne doream nici unul dintre noi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


 

Eu, ca primarie, as putea sa montez plase de protectie acolo pentru a preveni caderile de pietre, dar am o problema.  Nu am nici o justificare pentru o asemenea investitie cand vine Curtea de Conturi si ma intreaba de ce as baga banii in asa ceva. Drumul e al celor de la Silvic, iar pestera apartine Consiliului Judetean.

Daca pestera ar trece la noi, ar fi mult mai simplu pentru a rezolva odata problema aceasta a caderilor de pietre”, a declarat Gheorghe Epure, primarul din Polovragi, pentru gorjeanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si