Un blestem pare că s-a abătut asupra familiei Cristinei, românca găsită îngropată în urmă cu o săptămână în Germania. Potrivit primelor informații, fiul minor al acesteia, în vârstă de 15 ani, și-a pierdut viața în urmă cu câteva ore, după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod.

Cristina a fost găsită îngropată într-o pădure din Germania

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Fiul minor al Cristinei, românca găsită îngropată într-o pădure în Germania, ar fi murit 

În urmă cu o săptămână, Cristina, o româncă plecată cu concubinul în Germania și dată dispărută de socru, a fost găsită îngropată într-o pădure de lângă Berlin. Femeia în vârstă de 37 de ani ar fi fost ucisă cu sânge rece chiar de bărbatul cu care plecare în străinătate, din gelozie.

"La data de 16 octombrie a.c., ora 15.30, Poliția Municipiului Băileşti a fost sesizată de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, din data de 13 octombrie 2024 nu mai ştie nimic de nora sa NEACŞU CRISTINA ANDREEA, în vârstă de 37 de ani.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că în luna septembrie 2024, femeia a plecat în Germania, împreună cu fiul apelantului, un bărbat de 32 de ani, locuind în Berlin, iar din data de 13 octombrie nu a mai putut fi contactată(...) În cursul zilei de ieri, 23 octombrie, Serviciul de Investigatii Criminale Dolj a fost informat de către Biroul atașatului de afaceri interne din Berlin, cu privire la faptul că a fost identificat cadavrul numitei Neacșu Cristina-Andreea, îngropat în liziera unei păduri de la marginea orașului Berlin",   au

transmis autoritățile în urmă cu o săptămână, după ce trupul Cristinei a fost descoperit.

Concubinul Cristinei ar fi fost reținut de autorități, iar o anchetă este în desfășurare.

La câteva zile după ce femeia a fost descoperită moartă, soarta se pare că a fost nemiloasă și cu fiul acesteia în vârstă de 15 ani. Adolescentul ar fi murit în urmă cu câteva ore, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod din satull Zăval.

Potrivit primelor informații, minorul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Zodiile care sunt favorizate de Univers în luna noiembrie. Ei sunt nativi care au tras lozul câştigător- antena3.ro

Citeste si: Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată ultimele sondaje dinaintea alegerilor prezidențiale din SUA- wowbiz.ro

Citește și: El este preotul reținut pentru că ar fi furat milioane de la episcopie! Este consilierul lui Teodosie

Imagine de la locul accidentului

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"În ziua de 27 octombrie, ora 14.17, poliţiştii Secţiei 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval.

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției și polițiștii rutieri ai Poliției Orașului Segarcea care au stabilit faptul că, un adolescent de 15 ani, din Comoșteni, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, din direcția Comoșteni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, lovind un cap de pod.

Citeste si: Veste bună pentru pensionarele din țară! Detalii despre majorarea pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Nunta ca în povești a lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan! Primele imagini din ziua cea mare- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini spectaculoase din cea mai bună stațiune de schi din lume. Este în Europa și prețurile pornesc de la 30 de euro- antena3.ro

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, adolescentul a decedat.

Din verificările efectuate de polițiști, motocicleta nu este înmatriculată în circulație.

În cauză, politiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si