O tânără de 24 de ani s-a sinucis. Bloggerița era plină de viață și avea planuri de viitor. Ea s-a aruncat în gol, ieri 9 iunie 2021. Oamenii legii au anunțat că tânăra s-a aruncat de la etajul 14 al apartamentului în care locuia împreună cu prietenul său. Moartea ei a venit doar la câteva minute după ce a postat un mesaj de adio pe site-urile de socializare, unde avea peste 98.000

de urmăritori.

Citeste si: VIDEO| Cazul afaceristului ucis, din Arad. Femeile din viața victimei, informații cheie

Ce au transmis anchetatorii

Apropiații fetei au anunțat că ea locuia la etajul nouă, nu acolo de unde s-a aruncat. Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe trupul fetei, ci doar cele caracteristice unei lovituri de la o înălțime mare. Polițiștii au deschis un proces verbal pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragdia, dar și ce a făcut-o să recurgă la acest gest.

Citeste si: Cel puțin 30 de morți după ciocnirea a două trenuri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

bloggerița nica din chișinău s a aruncat de la etaj
Bloggerița Nica din Chișinău.[Sursa foto: Facebook]

Bloggerița a decis să le comunice și fanilor săi decizia pe care o ia. Blondina a făcut totul într-un mod subtil. Ea a pus pe contul ei oficial de Instagram, unde era urmărită de o comunitate întreagă de internauți, o poză neagră. La descriere a pus „Sfârșitul”. De atunci, în mai puțin de o oră, au început să curgă comentariile de adio și rămas bun la poza tinerei.

Fanii fetei sunt șocați și nu îi înțeleg gestul: „Sper ca ceea ce am aflat despre tine să fie o știre falsă".

Citeste si: Băiat de 14 ani, înjunghiat în fața unui fast-food. Acesta a decedat

O mare parte din fanii tinerei au transmis că nu cred în sinuciderea ei. Ei nu cred că „Nica” și-a pus capăt zilelor. Internauții au anunțat că ea a fost împinsă de cineva, deoarece era o fire mereu veselă. În urmă cu doar câteva ore înaintea tragediei, fata le povestea despre planurile ei de viitor. „Cum putea o fată așa plină de viață si mereu cu zâmbetul pe buze să se arunce? Nu-mi vine să cred! Dacă totuși este adevărat, Dumnezeu să o ierte!", este unul dintre miile de comentarii de la poza acesteia.

Citeste si: Doliu în presa din România! Fostul jurnalist a murit la 43 de ani: „Își va veghea și iubi fetița”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si