Sunt dintr-un material foarte lejer și confortabil, lucru care îi face potriviți pentru a fi asortați cu orice, fie că alegi să îi porți cu câteva sacouri de damă sau cu un hanorac.

Cum am zis și mai sus, nu doar femeile sunt îndrăgostite de acest tip de pantaloni, ci și bărbații împărtășesc aceeași dragoste pentru blugi. Nici n-ai cum, până la urmă sunt soluția perfectă pentru orice situație.

Nu știi ce să alegi pentru o zi la birou? Blugi. Ai rămas fără opțiuni elegante și curate? Blugi. Și putem s-o ținem așa la nesfârșit. De ce? Pentru că, o să ne repetăm, dar blugii parcă au dezvoltat un soi de imunitate la trecerea timpului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Și dacă tot am vorbit atât de mult despre ei, hai să și explorăm mai în detaliu ce modele de blugi pentru femei sunt la modă în prezent și care se vor menține la modă pentru mult timp în viitor.

La ce trebuie să ai grijă atunci când îți alegi blugii?

Pe piață sunt o groază de modele și mărimi de blugi, astfel încât mai mult ca sigur o să-ți găsești perechea potrivită.

De regulă, alegerea unei perechi de blugi de damă depinde de proporțiile și forma corpului. În plus, designul fiecărei perechi o să îți mai adauge niște timp în plus pentru a alege. Poți opta fie pentru blugi rupți, scurți, stâmți, largi și așa mai departe.

Deși poți să îi comanzi online, este recomandat să faci asta doar atunci când ești sigură că dimensiunea aleasă este potrivită pentru tine.

O opțiune mai înțeleaptă ar fi să găsești un magazin și un model de blugi pe care îi ai deja și știi că se potrivesc perfect.

Blugii clasici

Blugii clasici sau Regular Fit pentru femei sunt caracterizați prin croiala dreaptă de sus până jos, acoperind întreaga lungime a piciorului. Au aceeași lățime de la glezne până la coapse și sunt extrem de lejeri, fiind potriviți pentru o plimbare prin oraș sau o zi full la birou. Ce-i așa special la ei? Sunt foarte confortabili, dar nu pun atât de mult accent pe evidențierea anumitor părți ale corpului.

Mom jeans

Mom jeans au fost extrem de populari în trecut și își mențin aceeași popularitate și în prezent, datorită formei aparte pe care o oferă siluetei. Cu un design relaxat și o talie foarte înaltă, acești blugi sunt ideali pentru vacanțe la mare, putând fi purtați cu succes alături de o cămașă sau un hanorac.

Blugii largi

Blugii largi sunt o variantă asemănătoare pantalonilor evazați, dar cu o croială și mai amplă. Blugii ăștia se mai numesc și „loose fit” și se caracterizează și ei prin comoditate atât în zona taliei, cât și pe întreaga lungime a piciorului. Dacă nu ești adepta blugilor strâmți, acest model poate fi o alternativă potrivită pentru tine.

Blugii skinny

Și dacă am vorbit mai sus despre ei nu puteam să nu-i menționăm.

Așa cum sugerează și numele, acești blugi sunt strâmți de la talie și până la gleznă. Rămân fixați pe picior, astfel reușesc să scoată în evidență  anumite părți ale corpului. Acest model de blugi pentru femei se potrivește perfect  cu o ținută elegantă, cum ar fi asortarea cu o cămașă și niște pantofi cu toc.

Boyfriend jeans

O pereche de blugi foarte comozi care merg asortați cu aproape orice. Sunt versatili, lejeri și îți oferă simplitatea pe care o cauți. Au un aer sportiv și pot fi integrați în ținute lejere. Alături și de un hoodie sau un pulover simplu și de niște pantofi sport, blugii boyfriend nu vor face altceva decât să pună în valoare orice ținută.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si