Close sidebar
Close sidebar

Boala sotiei a fost prea mult pentru un politist pensionat. Ce i-a facut acesta femeii de 67 de ani este inspaimantator

S-a incapatanat sa o ingrijeasca singur pe cea cu care si-a petrecut aproape toata viata, dar, din pacate, boala sotiei sale a fost prea greu de suportat pentru un politist pensionar. Barbatul a cedat, iar ceea ce i-a facut sotiei a infiorat o comunitate intreaga.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avis Addison (67) suferea de dementa si avea nevoie de ingrijire permanenta. Sotul sau, Douglas (89) a refuzat orice fel de ajutor si a spus ca el poate avea grija de cea care i-a fost alaturi aproape toata viata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din pacate, Douglas, care a a lucrat ca si politist, a cedat si, intr-un moment de furie, a inceput sa isi atace sotia. El a lovit-o in repetate randuri cu bastonul pe care femeia il folosea pentru a se deplasa, a trantit-o la pamant si apoi a sufocat-o.

Initial, barbatul de 89 de ani a negat ca si-ar fi ucis sotia, pentru ca nu a putut justifica ranile de pe corpul femeii, Douglas a recunoscut totul.  

Sursa: au.news.yahoo.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI