Zece boboci de rață și mama lor s-au rătăcit prin traficul din Cluj-Napoca, marți dimineața, la data de 16 mai. Un șofer i-a observat și a făcut un gest simplu și emoționant care le-a salvat viața.

Bobocei de rață și mama lor, rătăciți în traficul clujean. Gestul emoționant al unui șofer pentru a-i salva: „O apariție neașteptată”

Bobocei de rață și mama lor, rătăciți în traficul clujean. Gestul emoționant al unui șofer pentru a-i salva: „O apariție neașteptată”

[Sursa foto: IPJ Cluj]

„O apariție neașteptată în cursul dimineții prin traficul aglomerat din municipiul Cluj-Napoca. 10 boboci de rață, conduși de mama lor, au fost remarcați de către un cetățean, pe strada Clinicilor, în timp ce se deplasau nestingheriți printre vehicule.

Văzând pericolul la care sunt expuși, bărbatul a apelat de îndată la polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și: Un cerb care a poposit într-un cartier din Brașov a fost salvat de o echipă de intervenție. Animalul se rătăcise printre blocuri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Starea de sănătate a păsărilor a fost evaluată, iar apoi bobocii și mama rață au ajuns într-un loc ferit, pe apă.

Un cerb care a poposit într-un cartier din Brașov a fost salvat de o echipă de intervenție

U n cerb tânăr a poposit într-un cartier din oraş. În vârstă de numai un an, cerbul a ajuns în zona gării din Braşov, chiar pe terenul unui fost depou CFR.

După ce a alergat bulversat câteva minute, a atras atenţia oamenilor care au alertat autorităţile. Cerbul fost prins şi apoi eliberat în pădure.

Citește și: Autoritățile din Sibiu sunt în alertă: prezența unui urs a fost semnalată în zona Căii Cisnădiei

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au fost sesizați, miercuri, că a apărut un cerb în zona fostului depou CFR, de pe strada Lacrămioarelor din Brașov.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Animalul sălbatic a fost tranchilizat, i s-au oferit îngrijiri medicale și a fost eliberat în zona pădurii din Noua'', spun reprezenții Jandarmeriei Brașov.

Citește și: Un brașovean este acuzat de zoofilie, după ce a stat în spatele unei măgărițe. Cum ar fi fost surprinși cei doi, pe un câmp din comună

„Felicitări pentru spiritul civic și gestul frumos care a demonstrat că înainte de uniforme sunteți oameni. Ajutorul acordat doamnei care făcuse pană ar trebui să fie un exemplu pentru toți ceilalți care au stat prin parcare pe la Lidl, fara să se/vă intrebe măcar dacă au cu ce să vă ajute. Haideți să ne oprim o clipă și să ne pese și de trecătorul de lângă noi, pentru că într-o zi trecătorul în nevoie vom fi noi...”, a spus un bărbat pe   grupul de facebook Info Trafic Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si