Unul dintre bodyguarzii celei mai bogate cântărețe din lume a ales să renunțe la salariul uriaș, de 500.000 de dolari pe an, pentru a proteja vedeta și a decis să se alăture armatei israeliene în lupta care se prefigurează în Fâșia Gaza.

Cântăreața în cauză este Taylor Swift, starul din Statele Unite ale Americii care a agonisit 92 de milioane de dolari în 2022, potrivit unui top realizat de Forbes.

Citește și: China intervine în conflictul dintre Israel și Hamas. "Statul independent Palestina este soluția", spune liderul chinez Xi Jinping

Agentul de securitate, care dorește să-și păstreze numele anonim, a ales să părăsească Statele Unite pentru a se alătura rezerviștilor IDF după ce a văzut atacurile mortale ale Hamas asupra cetățenilor israelieni.

Eran Swisa, un jurnalist israelian de la „Israel Today”, a transmis această informație privind bodyguardul care a lucrat cu Swift în timpul turneului acesteia Eras Tour și care s-a născut într-un kibbutz din Israel.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Am avut o viață grozavă în SUA”, a declarat fostul agent de securitate al lui Swift pentru Swisa, într-o declarație pe care a împărtășit-o pentru Variety.com.

Bodyguard-ul celei mai bogate cântărețe din lume renunță la o "slujbă de vis" 

Agentul de securitate de origine israeliană spune că nu poate sta pe margine după ce a văzut atacul teroriștilor de la Hamas, de sâmbătă 7 octombrie.

„Am o slujbă de vis pe care o iubesc, prieteni grozavi pe care îi numesc familie și o casă foarte confortabilă. Nu am fost forțat să vin aici...

Dar nu pot sta deoparte în timp ce familii întregi sunt sacrificate și arse de vii în casele lor!!! Și aceasta doar pentru că sunt evrei”, spune bodyguardul cântăreței.

În această vară, bodyguard-ul lui Swift a devenit viral pe rețelele de socializare pentru că a protejat-o pe celebra cântăreață în timp ce aceasta era în turneu. Fanii au comentat despre atenția sa la detalii în timp ce o supraveghea pe vedetă.

Reacția vehementă a gărzii de corp după atacul Hamas

Agentul de securitate al vedetei americane a condamnat Hamas în declarația sa către presă și a îndemnat oamenii să fie alături de Israel și să nu tacă.

„În timp ce o parte îi protejează pe bebeluși, copii și bătrâni, cealaltă parte îi folosește pe aceștia ca scuturi umane!!! Ar fi o insultă la adresa animalelor din întreaga lume să le numim „animale”, dar acestea nu sunt ființe umane”, a mai declarat bodyguardul despre Hamas.

„Au ucis și sacrificat familii în paturile lor alături de animalele de companie ale familiei!!!! Și apoi au ars casele!!!! Încearcă să-ți imaginezi că se întâmplă acest lucru în cartierul tău, vecinilor tăi de alături sau unei familii pe care o cunoști”, i-a spus el jurnalistului american.

Rezervistul israelian spune că războiul împotriva teroriștilor Hamas înseamnă să te poziționezi de partea umanității:

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

 „Nu sunt aici doar de partea Israelului. Sunt de partea umanității!”, i-a declarat el jurnalistului, care a postat mesaje despre știre pe TikTok și Instagram.

„Nu fi pe partea greșită a istoriei!! Nu sta pe margine, fără a spune nimic... Fii de partea Israelului, fii de partea UMANITĂȚII!!!!!”

 Taylor Swift nu a avut până în prezent nicio poziție publică despre războiul Israel-Hamas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si