Fostul ofițer GDPI a mărturisit faptul că prin vila din Pipera, în ultimii doi ani, ar fi trecut peste 100 de fete, potrivit Antena 3 CNN.

Bodyguardul fraților Tate a vorbit despre fetele care au trecut prin mâna celor doi

”Da, e un punct al meu de vedere, pe care mi l-am făcut în cei doi ani. E o estimare de-a mea.

Poate mă înșel... plus sau minus. Au venit foarte multe persoane acolo, în special fete la distracție și la petreceri.

Citește și: VIDEO- Proteste în Atena pentru eliberarea fraților Tate! Susținătorii lui Andrew și Tristan Tate au împânzit străzile Greciei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Unele dintre ele luau legătura prin social media cu ei sau prin alte căi. De obicei, se aduceau unele pe altele: hai, fată, să mergem și noi acolo să ne distrăm. Din ce am văzut noi pe acolo, erau cunoștințe”, a spus acesta.

Ce spune acesta despre copiii fraților Tate

”Eu personal cred că am văzut 1 sau 2 copii. O singură dată cred că am fost eu personal cu Tate de i-am văzut o fată și cu Andrew, la fel, încă o fată”, a mai spus fostul bodyguard.

Citește și: Continuă ancheta în cazul fraților Tate. Este vorba de percheziții informatice

Fostul ofițer GDPI a povestit și faptul că domnișoarele veneau cu speranța că vor deveni iubite sau soțiile celor doi, dar în cele din urmă realizau că nu pot fi decât simpli amici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si