Bogdan de la Ploiești și Bianca Comănici  și-au surprins fanii cu ultima lor colaborare. Toată lumea este foarte entuziasmată după ce cântărețul și fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” au postat în mediul online o fotografie în timp ce se sărutau.

Citeste si: Bianca Comănici, singură de sărbători. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj pentru cei care au sărbătorit Crăciunul singuri: ,,Suntem în aceeași barcă"

Bogdan de la Ploiești și Bianca Comănici s-au sărutat într-un videoclip

Bogdan de la Ploiești  a lansat o piesă așteptată de toată lumea. Videoclipul melodiei  ”Sărutul tău”  i-a surprins pe fani, căci artistul și Bianca Comanici au luat parte la niște cadre cu adevărat îndrăznețe.

Cei doi s-au sărutat în fața camerelor de filmat, iar ascultătorii au început imediat să-și pună semne de întrebare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Familia Puterea Dragostei se mărește! O fostă concurentă este însărcinată: „Cadoul meu cel mai prețios”

Ce a declarat Bianca Comănici despre sărutul cu Bogdan de la Ploiești 

Bianca Comănici este foarte încântată de colaborarea cu Bogdan de la Ploiești, acesta fiind cel mai iubit artist al momentului. Aceasta nu a vrut să facă prea multe dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat la filmări.

Aceasta a dezvăluit că ea și artistul au mai avut alte interacțiuni în trecut, însă cea de acum a fost pe departe cea mai frumoasă.

"Chiar dacă este de jale, voi nu o să plângeți. M-am înțeles foarte bine cu Bogdan. Sincer, aveam o altă părere despre el. Nu era una foarte bună, mi-am făcut o părere în urma Tik Tok-urilor pe care l-am văzut la el și nu numai. Cunoscându-l personal mi-am dat seama că nu este așa.''

Citeste si: Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Andra Volos își va face operație de liposucție în Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si