Bogdan are 28 de ani și nu întâmplător le-a supus pe fete la un astfel de test. Meseria lui de bază este cea de bucătar. Tânărul le-a testat abilitățile concurentelor în bucătărie și le-a pus, sub îndrumarea și supravegherea lui, să pregătească clătite pentru băieți.

Concurenta care s-a descurcat cel mai bine 

Inițial, fetele au crezut că Bogdan nu este concurent în ”Casa Iubirii”, ci mai degrabă un bucătar venit să le testeze abilitățile în bucătărie.

Citeste si: Date pe cinste pentru doi concurenți din Casa Iubirii. Aceștia s-au gândit și la copii

Bogdan a fost informat că fetele nu se descurcă prea bine în bucătărie, iar gătitul nu este punctul lor forte.

Noul concurent a venit pregătit și le-a adus fetelor toate ingrediente de care au nevoie pentru a pregăti clătite pentru băieți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bogdan este de părere că Maria s-a descurcat cel mai bine în bucătărie și ea este fata care, după părerea lui, ar merita șorțul.

Probleme în pregătirea clătitelor

Ochi dulci au fost observați în timp ce fetele găteau clătitele, astfel că Radu a izbucnit imediat.

Citeste si: Șoc în ”Casa Iubirii”. Doi concurenți sunt acuzați că s-au văzut în afara casei

Radu a luat foc atunci când băieții i-au atras atenția că iubita sa îi zâmbește noului băiat și parte foarte încântată de prezența lui.

”Ne place când o vedem zâmbind, că Radu nu prea o face să zâmbească...Uite ce bine se înțelege cu Xenia, bravo!” a spus Ionuț, potrivit Kanal D. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si