Marea Finală a emisiunii ” Casa Iubirii ” este mâine, iar Bogdan vine cu declarații șocante despre doi dintre finaliști.

Bogdan susține că relația celor doi a fost doar de emisiune

Concurentul a vorbit pentru ”Culisele Iubirii” și susține că Larisa și Ionuț joacă teatru, și că Ionuț doar s-a folosit de Larisa.

Citește și: Sezonul 2 la "Casa Iubirii" începe imediat după Marea Finală! Vestea a picat ca un trăsnet pentru Radu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Cuplul lor nu o să reziste decât în casă, dacă ar fi pentru emisiune. Afară nu îi văd împreună niciodată, au caractere total diferite. Ionuț e mult mai matur, Larisei îi place distracția, viața”  a spus Bogdan, potrivit kanald.ro.

Fostul concurent nu crede în iubirea celor doi

Nu i-aș vedea împreună afară, dar nu am de unde să știu eu până la urmă. Ionuț și Larisa mi se par pe primul loc la jucat teatru, sincer. Adică nu știu dacă Larisa își dă seama, dar Ionuț mi se pare că joacă teatru și se joacă puțin cu ea pentru emisiune, asta cred eu."

, a declarat Bogdan, potrivit WOWnews.

Citește și: Andreea Mantea, un nou anunț în ”Casa Iubirii”. Cine va fi cel de-al treilea finalist din casa băieților

Duminică, 15 ianuarie vor fi anunțați marii câștigători ai show-ului matrimonial, iar pe data de 16 va începe cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si