Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” le-a zis fanilor săi pe Instagram ce a făcut în ultima vreme. „Trebuie să fiți pe fază pentru că astăzi fac o prostie foarte mare. Știu că este o prostie, dar tot o să o fac. Nu e așa mă? Deci sunt într-un salon de tatuat. Mai multe nu vă zic. Vedeți singuri!”, a zis Mocanu.

Citeste si: Cu ce se ocupă Andrei Luca de la „Puterea Dragostei” după despărțirea de Aya? Cristian Comănici s-a lăsat pe mâna lui

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a decis să se tatueze singur acasă. „Am făcut și eu o steluță...știu eu de la ce, știu mai bine de la ce. Ok, gata, recunosc! Am mințit, sunt un mincinos. Aseară, într-un moment de euforie m-am gândit eu să-mi fac un tatuaj cu o stea, oriunde. Este reprezentativ pentru mine. Nu aveam alb acasă, mi-am făcut doar cu negru, iar astăzi am venit la salon să-mi continue.”, a adăugat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”?! Anunț bombă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba: „Azi fac o prostie foarte mare!”
Bogdan Mocanu.[Sursa foto: Instagram]

Momente de cumpănă pentru prietenul lui Bogdan Mocanu

Prietenul lui Bogdan Mocanu a avut șocul vieții. Jador și-a găsit mașina vandalizată. Hoții i-au spart geamurile și i-au furat portofelul, în timp ce el era la concert.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la "Puterea Dragostei" acuzați că formează un "cuplu fals"

Manelistul a făcut un apel pe Instagram și a anunțat că oricine a găsit portofelul poate să păstreze banii, dar să-i înapoieze actele pentru că vrea să plece neapărat în Germania.

Mașina de lux a cântărețului a fost atacată într-o parcare din Constanța.

Citeste si: Bianca Comănici, copleșită de emoții! Ce spune vedeta despre relația cu părinții ei: „Tata a fost strict cu mine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si