Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, nervos pe bucureșteni: „Știu că nu haliți moldovenii!”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a răbufnit în trafic. Bărbatul le-a transmis un mesaj, imediat, tuturor bucureștenilor.

Georgiana Balaban,

Bogdan Mocanu, la volan. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Mocanu nu a mai rezistat. Fostul concurent, al emisiunii de la Kanal D, s-a enervat din cauza traficului infernal din Capitală. „Eu știu, mâncați-aș, că bucureștenii nu halesc moldovenii, că v-am invadat aici, că suntem prea mulți. Nici noi nu halim Bucureștiul uneori. Cum să faci 45 de minute din Vitan până în Bucureștii Noi? Mâncați-aș gura ta, te pup viața mea, lasă-mă că sunt supărat că fac 45 de minute...În Vaslui aveam patru semafoare atât!” a zis Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” locuiește alături de Andra Volos

Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună în București. Cei doi s-au împăcat de curând și au mers în vacanță la Brașov.

Andra și Bogdan formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cuplul s-a cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” în compania unui bărbat necunoscut. Reacții neașteptate din partea fanilor

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, mesaj în exclusivitate pentru știrilekanald.ro, de ziua fostei soacre

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Sora lui Jador de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește. Ce părere are manelistul

Bogdan Mocanu pe motocicletă. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI