Marele câștigător al sezonul 2 al emisiunii ,,Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu a dezvăluit pentru prima dată în ce relații se află cu părinții iubitei sale, femeia a cărei identitate este un mare mister pentru fanii artistului. Relațiile pe care le-a avut de-alungul evoluției sale în casa Puterea Dragostei, nu au rezistat și în afara ei, însă, acum, Bogdan Mocanu este mai fericit ca niciodată și declară că și-a găsit jumătatea.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"

Bogdan Mocanu și Cornelia Ionescu în platoul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei se iubește de câteva săptămâni cu o brunetă

Cum se înțelege Bogdan Mocanu cu socrii lui?

Invitat în platoul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”, a cărei gazdă este Cornelia Ionescu și care este difuzată exclusiv online pe canalul de YouTube WOWnews, fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu viitorii socrii.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"

Citeste si: Bogdan Mocanu mai fericit ca niciodată! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat o imagine neașteptată alături de iubita misterioasă

,,E o relație mai atipică, dar frumoasă. Avem noi inside-urile noastre, eu cu mama ei. Dacă s-ar uita cineva din exterior la noi, nu știu dacă ar râde sau s-ar îngrozi. Mă iubesc ambii și eu pe ei, dar ne demonstrăm asta prin fapte, cuvinte”,

a mărturisit Bogdan.

Îndrăgitul artist așteaptă nerăbdător sărbătorile, fiind primele pe care le petrece împreună cu iubita lui. Acesta a mărturisit că speră ca acum, împreună cu ea, să fie totul așa cum a visat mereu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Mi se păreau altfel sărbătorile înainte.  Știam cum ar trebui să se simtă, cu sentimentul acela de familie, cald și ca bărbat poți să spui că te simți protejat în perioada asta a anului, dar eu nu am simțit în ultimii ani. Acum în sfârșit se simt sărbătorile corect, așa cum trebuie”, a adăugat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ella, despre o posibilă împăcare cu Jador: „M-a mai căutat”

Bogdan Mocanu, despre concurentele sezonului 4 Puterea Dragostei

Luat la întrbări, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii fenomen de la Kanal D a avut ocazia de a privi o serie de imagini cu câteva dintre fetele care participă în acest sezon lîn casa Puterea Dragostei, despre care și-a dat cu părerea și le-a oferit note de la 1 la 10.

Despre Antonia a spus că ,, E frumoasă. Pare așa mai rea, mai rece. Are nota 8 din partea mea”.

Despre favorita casei, Georgiana, Bogdan spune că are o impresie plăcută: ,,E drăguță, pare așa matură în gândire. I-aș da nota 8-9, pare așa mai altfel”.

Următoarea a fost Adelina, iubita lui Radu, care a fost destul de criticată de artist, deoarece i s-a părut că ,,Are față de enervantă, de o femeie cicălitoare, care se plânge mereu, mă obosește doar cât îmi imaginez că vorbește.

E frumușică, dar mă agită. Îi dau nota 6”.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu a mărturisit că nu mai este prieten cu Jador

Apoi a urmat Adriana, care pare să fi fost cel mai mult pe placul fostului concurent, având în vedere descriereea pe cre i-a făcut-o:, ,Privirea ei îmi exprimă ca și cum ar avea un zid, o barieră. Are trăsături simple, frumoase. Merită 8-9.. Nu am cum să îi dau 10, că atât merită doar nevasta mea”.

Alina a fost o surpriză, însă nu pentru el, ci pentru Jador. Bogdan a declarat că ,,Pare caldă, cuminte, simplă. Cred că s-ar fi îndrăgostit tare Jador de ea dacă ar fi fost în sezon cu noi”.

Despre Naba și Iasmina Halas nu a vrut să comenteze deoarece le cunoaște și nu i s-ar fi părut corect să își dea cu părerea. Pe listă au fost și Ana și Geanina, însă nu au primit recenzii prea bune, acesta susținând că nu se încadrează în tiparul lui de femeie.

Citeste si: Cu cine a mers Mariana de la „Puterea Dragostei” la munte?! Imagini de neratat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si